- 27,466
- 16,514
- 113
@Hyper28 seni de ekledim 3 kişi 250 yeterli beyler
Yatmasını bekliyorum 🤣🤣🤣La siktrgt hala sayiyir 😂😂
Vay doyumsuz vayO ayrı 😂
Roller devam edecek bu bir reklamdı skskkdmdOğuzhan abi seni seçtim pikaçu der diye düşünmüştüm 😅😅
Bugün az çalıştın heralde beynin yanmams bebegm 😂Yatmasını bekliyorum 🤣🤣🤣
😅😅Roller devam edecek bu bir reklamdı skskkdmd
Kesene bereket kardeşim benimRoller devam edecek bu bir reklamdı skskkdmd
Teşekkür ederim bende çekim için eksiğim vardı çekim yapıp roll açıcam@Hyper28 seni de ekledim 3 kişi 250 yeterli beyler
Bugün geldim eve haftaya devam edecemBugün az çalıştın heralde beynin yanmams bebegm 😂
Roll açmayacaksan boşa bakiye isteme bak şunu yapmayın ?Teşekkür ederim bende çekim için eksiğim vardı çekim yapıp roll açıcam
Hyperda aldı selamsizdanTeşekkür ederim bende çekim için eksiğim vardı çekim yapıp roll açıcam
Roll açıcam usta onun için yazdım zatenRoll açmayacaksan boşa bakiye isteme bak şunu yapmayın ?
Oda aldıRoll açmayacaksan boşa bakiye isteme bak şunu yapmayın ?
Aldıysa selamsızdan roll yok olmayana atmak lazım @karagalak kankam müsait misin ?Oda aldı
Roll bakiyesi almışsın bro )Roll açıcam usta onun için yazdım zaten
Kank ben roll açamam şuan o kafam yok tekte girerim 2li kombine yüksek oranAldıysa selamsızdan roll yok olmayana atmak lazım @karagalak kankam müsait misin ?
Sana roll yohh 😂😂Kank ben roll açamam şuan o kafam yok tekte girerim 2li kombine yüksek oran
Reis benim rollde de maç önerisi bulun 😁 sende şans almayı geçmiş şarıl şarıl boşalıyor belki bizede bulaşır 😁Roll bakiyesi almışsın bro )