- 10,021
- 1,386
- 113
Easyy
Gene mi yokuzRoll bakiyesi almayan @Tunca54 ve @sinansrml63 sizi seçtim bu arada daha önce mülayimden roll parası alıp açmadığın için küfür etmiştin senle küfürleşip ban yemiştik 2 gün ikimizde bilgine ona rağmen seçiyorum seni lütfen roll aç brocan
AcarikRoll bakiyesi almayan @Tunca54 ve @sinansrml63 sizi seçtim bu arada daha önce mülayimden roll parası alıp açmadığın için küfür etmiştin senle küfürleşip ban yemiştik 2 gün ikimizde bilgine ona rağmen seçiyorum seni lütfen roll aç brocan
Söz açıyorum küfür içinde kusura bakmaRoll bakiyesi almayan @Tunca54 ve @sinansrml63 sizi seçtim bu arada daha önce mülayimden roll parası alıp açmadığın için küfür etmiştin senle küfürleşip ban yemiştik 2 gün ikimizde bilgine ona rağmen seçiyorum seni lütfen roll aç brocan
Selamsız seçti ya seni Hakan ?Gene mi yokuz
Bizde roll açacaktık ustaRoll bakiyesi almayan @Tunca54 ve @sinansrml63 sizi seçtim bu arada daha önce mülayimden roll parası alıp açmadığın için küfür etmiştin senle küfürleşip ban yemiştik 2 gün ikimizde bilgine ona rağmen seçiyorum seni lütfen roll aç brocan
O ayrı 😂Selamsız seçti ya seni Hakan ?
Kanka benRoll bakiyesi almayan @Tunca54 ve @sinansrml63 sizi seçtim bu arada daha önce mülayimden roll parası alıp açmadığın için küfür etmiştin senle küfürleşip ban yemiştik 2 gün ikimizde bilgine ona rağmen seçiyorum seni lütfen roll aç brocan
Acmayacaksan şöyle biladerm ben başkasını secceymSöz açıyorum küfür içinde kusura bakma
Tmm ozrun kabul edildi opun barisinSöz açıyorum küfür içinde kusura bakma
Sözüm söz açıcamAcmayacaksan şöyle biladerm ben başkasını secceym
Senin payın ayrı 500 ün bende zaten ya amq sakin 🤣🤣Kanka ben
Açarız dostAcmayacaksan şöyle biladerm ben başkasını secceym
Çakallık yok kankammmmO ayrı 😂
Hakom selamsizin veridgiyle ac bir roll bekliyoz hayde 😂Açarız dost
La siktrgt hala sayiyor😂😂
Oğuzhan abi seni seçtim pikaçu der diye düşünmüştüm 😅😅Acmayacaksan şöyle biladerm ben başkasını secceym