http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fearjr1992 / Kasa 750+750 Hedef 2/3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,709
16,754
113
Bizde aynı durumdayiz kizmankn manası yok keşke roling gibi acmasaydin bu tantana olmazdı kupon paylaşım altında aç takıl knk rolling böyle değil biliyorsun
Kankacım eski defterleri açtırma rolling senin yaptığın gibi
De değil 4 adım won yapıp geliyorum çekim verip diyip 3 hafta sonra problemler vardı hesabı foruma dönmek ki en çok ben savundum seni
Hatırlatırım.

onkooo411

💚🖤Kocaelispor💚🖤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,880
1,255
113
La brocan onlybet konusu mu amaç burda kazanmak gittim 30
Orana 200 attım 6k tuttu mesela hoş
Olmaz mı zaten site max çekim 7,5k
Sordum knka ama 2. Adım sıctın agıznq basket dedin ya her ya mero futbol girdin attınız 300 oncesi hasim
N dedgne 100 saldın falan naptın anlamdk :D

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,142
6,682
113
Kimse kimseyi yönlendirdiği yok dost kendi dedi ya her ya mero basket devam :D
Benim dediğime bastıktan sonra dedi onu dostum. Ayrıca ben ona oyna diye bişey demedim Sinan’la hep takılıyorum böyle. Ben sizin şikayetinizi anlayamadım hoşunuza gitmiyorsa eğer takip etmezseniz takip edecekseniz de adam size neden takip ettiniz demiyor

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,989
17,071
113
Kankacım eski defterleri açtırma rolling senin yaptığın gibi
De değil 4 adım won yapıp geliyorum çekim verip diyip 3 hafta sonra problemler vardı hesabı foruma dönmek ki en çok ben savundum seni
Hatırlatırım.
İyide açmış oldun şimdi kankam defteri😂

onkooo411

💚🖤Kocaelispor💚🖤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,880
1,255
113
Benim dediğime bastıktan sonra dedi onu dostum. Ayrıca ben ona oyna diye bişey demedim Sinan’la hep takılıyorum böyle. Ben sizin şikayetinizi anlayamadım hoşunuza gitmiyorsa eğer takip etmezseniz takip edecekseniz de adam size neden takip ettiniz demiyor
Boş yapma dost sabah sabah sinir etme bizi 2den beri burda takipteyiz biz arkadas kendi yazdıgını soyledk seni neyini şikayet edeym ben

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,520
10,370
113
Bu forumda kimin ne olduğu belli değil sürekli bi kavga dövüş, bi dost- düşman listesi yapılsın. Kimin kiminle hasım hısım olduğunu öğrenelim. Bu nedir yav. O öyle yaptı bu böyle yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...