- 20,311
- 12,317
- 113
53 iş bankası 14 yapıkteri 7,5 telefon kaldı kanka ama iş bankası kötü oldu işteNe kadar borcun var peki
53 iş bankası 14 yapıkteri 7,5 telefon kaldı kanka ama iş bankası kötü oldu işteNe kadar borcun var peki
O avukata giderse 82 olacak53 iş bankası 14 yapıkteri 7,5 telefon kaldı kanka ama iş bankası kötü oldu işte
Yapikredi de sıkıntılı awm hemen veriyor icraya53 iş bankası 14 yapıkteri 7,5 telefon kaldı kanka ama iş bankası kötü oldu işte
Ee çözümün varmi peki kanka53 iş bankası 14 yapıkteri 7,5 telefon kaldı kanka ama iş bankası kötü oldu işte
Şuanlık yok miras muhabbeti vardı ya konuşmuştuk ya oda 4-5 sarktı kötü oldu avukata düşmek istemiyordum da 23,5 ödeme istiyor icraya düşmemesi için bankaEe çözümün varmi peki kanka
Onların ben iliklerine kadar sömürecem. Benim kredi kartindan çekip bireysele aktarmislar mahkemeye verdim. Yalvariyorlar53 iş bankası 14 yapıkteri 7,5 telefon kaldı kanka ama iş bankası kötü oldu işte
Heyecanla beklıyoruz 😅@Daimon burası yeşil + yeşil dost sonunda ♥ kilit lütfen
Miras işleri çok uzun sürüyor kanka ama bi yolunu bul 1 2 ay çalışsan tüm borçlarını kapatırsın büyük para değil borc olduğu sürece insan baya yıpraniyorŞuanlık yok miras muhabbeti vardı ya konuşmuştuk ya oda 4-5 sarktı kötü oldu avukata düşmek istemiyordum da 23,5 ödeme istiyor icraya düşmemesi için banka
İşe giremedim henüz kankam problem orda sıkıntılı ya bakacağız bakalımMiras işleri çok uzun sürüyor kanka ama bi yolunu bul 1 2 ay çalışsan tüm borçlarını kapatırsın büyük para değil borc olduğu sürece insan baya yıpraniyor
Ödüller gönderildi 🤞🏽🤞🏽@Daimon burası yeşil + yeşil dost sonunda ♥ kilit lütfen
Güvenlik sertifikn falan varmı dostİşe giremedim henüz kankam problem orda sıkıntılı ya bakacağız bakalım
Ödülüm geldi kesene bereketÖdüller gönderildi 🤞🏽🤞🏽
Allah yardimcin olsun kanka ins en kısa sürede halledersin görüşürüzİşe giremedim henüz kankam problem orda sıkıntılı ya bakacağız bakalım
Yok dost ben gıda teknikeriyim geçerli mesleğim tecrübem de var ama ameliyat felan olduk apandisitten işi kaybettik sıkıntılı zamanlara girdikGüvenlik sertifikn falan varmı dost