- 10,088
- 3,817
- 113
Yav EFT parası varrrr hdjshahaPardon 202.5 imiş dost yanlış görmüş ihtiyar
Yav EFT parası varrrr hdjshahaPardon 202.5 imiş dost yanlış görmüş ihtiyar
Bir şey derdim de içimde patlasın amq meriti bile senin için denedik 750 çip ettik maaşı alınca paslaşırız yazdın maaşı kesin yidin şuana kadar skkdddmdm225 atarsan olur 😂
Dost üzdün öyle mi dedim sen ver maçı dedim ben zan altında kalmayım dedimBir şey derdim de içimde patlasın amq meriti bile senin için denedik 750 çip ettik maaşı alınca paslaşırız yazdın maaşı kesin yidin şuana kadar skkdddmdm
Tuvaletim var tuvalete gidemiyorum full köfte sucuk doluyum 🤣🤣Bir şey derdim de içimde patlasın amq meriti bile senin için denedik 750 çip ettik maaşı alınca paslaşırız yazdın maaşı kesin yidin şuana kadar skkdddmdm
Üzülecek bir şey yok ben kaç gündür açımmmmmm 🤣🤣🤣Dost üzdün öyle mi dedim sen ver maçı dedim ben zan altında kalmayım dedim
AahhahahsTuvaletim var tuvalete gidemiyorum full köfte sucuk doluyum 🤣🤣
Orandan@sinansrml63 lan sen kaç baremden oynadın
Ula bi yazaydın atardım yemek parası ayıp edıyonÜzülecek bir şey yok ben kaç gündür açımmmmmm 🤣🤣🤣
Ne baremi kod oynuyom şu an ygg@sinansrml63 lan sen kaç baremden oynadın
Adamsın kankam ama dilenciliğin de bir adabı var hahahahUla bi yazaydın atardım yemek parası ayıp edıyon
Boşver böylede güzel göz tokluğu olsun daha garantiO değil de şu maçlara 1,5 alt girip şu dk ya kadar beklesek 2500 e felan bozum yapmıştık arkadaşlar şuanda net
Maaş dememisim ama dost inan maaşın yeri var hep kumar borcuna gidiyor 😂😂Üzülecek bir şey yok ben kaç gündür açımmmmmm 🤣🤣🤣
Makara yapıyorum anla işte be neler gitti bu uğra üfff tahmin edemezsinMaaş dememisim ama dost inan maaşın yeri var hep kumar borcuna gidiyor 😂😂