- 52,524
- 25,046
- 113
Bir sayıdan mı gitti Şimdi burası ulan Allah belanızı versin
3 sayıdan gittiBir sayıdan mı gitti Şimdi burası ulan Allah belanızı versin
Ulan var ya Şuraya bak son adıma geçecekti ya3 sayıdan gitti
Yok 24 fark lazımdı 21 bitti o 3 lük girmese son adıma kalmıştı yazık..Bir sayıdan mı gitti Şimdi burası ulan Allah belanızı versin
Vallahi çok üzüldüm ya yazık günah bilemiyorsun ki bilsen portland maçına iki buçuk üstü ilk yarı gelecektin kurtaracaktı mesela ama bilemiyorsunYok 24 fark lazımdı 21 bitti o 3 lük girmese son adıma kalmıştı yazık..
1,5 üstü 2,80 di atıyordum vazgeçtim kombine yaptım 36 fark vardı bir ara yazıkVallahi çok üzüldüm ya yazık günah bilemiyorsun ki bilsen portland maçına iki buçuk üstü ilk yarı gelecektin kurtaracaktı mesela ama bilemiyorsun
Atacaktın1,5 üstü 2,80 di atıyordum vazgeçtim kombine yaptım 36 fark vardı bir ara yazık
Olan oldu yapacak bir şey yok sağlık olsun diye diye diye sağlıktan olduk..Atacaktın![]()
Vallahi Kral Ben hayatta ikili kombin yapmam İşte bu yüzden yapmıyorum mesela o role de katılsam o öldü tek tek giderim ya yatarsa yatsın giderse gider1,5 üstü 2,80 di atıyordum vazgeçtim kombine yaptım 36 fark vardı bir ara yazık
Bende denersem futbol tek denerim oranlarda şans varsa tek maç 3.5 üst bulursun 2.30 3.20 lerVallahi Kral Ben hayatta ikili kombin yapmam İşte bu yüzden yapmıyorum mesela o role de katılsam o öldü tek tek giderim ya yatarsa yatsın giderse gider
Demin sağ olsun bir arkadaş para atmıştı espana maçı var ilk yarı bir gole girdim Gol olmadı hep direkten döndü ikinci yarı dedim kesin 2 gol olur 3.40 oranı vardı Şu an 1 1 76Bende denersem futbol tek denerim oranlarda şans varsa tek maç 3.5 üst bulursun 2.30 3.20 ler
Nba da fark olmussa salıyolar bıde favorı dıger takımsa aceleyle alınmıs bahısler yapıcak bsey yokBende denersem futbol tek denerim oranlarda şans varsa tek maç 3.5 üst bulursun 2.30 3.20 ler
Geçmiş olsun dost canın sağolsun inş başka sefereOlan oldu yapacak bir şey yok sağlık olsun diye diye diye sağlıktan olduk..
Aslında iyi gidiyordu metinim laubali bir şekilde 3 e gitti erken sürece oynayıp 2 lik atsa ev son hucumu kullanmazdıNba da fark olmussa salıyolar bıde favorı dıger takımsa aceleyle alınmıs bahısler yapıcak bsey yok
Bende o maça dep gol atar 3.20 acmos devre arası şaşırdım kesın atar dedım oyle de oldu bazen hislerle hareket etmek lazımDemin sağ olsun bir arkadaş para atmıştı espana maçı var ilk yarı bir gole girdim Gol olmadı hep direkten döndü ikinci yarı dedim kesin 2 gol olur 3.40 oranı vardı Şu an 1 1 76