Kolay gelsin gardasim işin gücün rast gitsinAz mola verelim işteyim yarım saate gelirim devam ederiz
Kolay gelsin gardasim işin gücün rast gitsinAz mola verelim işteyim yarım saate gelirim devam ederiz
Kolay gelsin dostAz mola verelim işteyim yarım saate gelirim devam ederiz
Ne olacak bu Kocaeli'nin halı üzülüyorum vallahi takıma iyide top oynuyor ama şans yokKolay gelsin dost
Yok dost gidişat iyi değil kanatlar yok ilerisi bok gibi transferler boşa bu futbolla bi sik olmaz amk sonuncuyuz puanımz yok Mac almak gerek bu hafta bilet 1000tl fiyatına bak ulan yönetimde piçNe olacak bu Kocaeli'nin halı üzülüyorum vallahi takıma iyide top oynuyor ama şans yok
İşteyim kardeşim evraklar birikti toplamak lazım sabaha az kaldı sıkışacağız2/2 güzel
Yönetimde yolunda o zaman 1000 TL bilet nedir yap ucuz bütün şehir gelsin ayıptır vallahi inşallah bir an önce düzelir takım ben Gebze'de oturuyorum bizim Gebze iyi gidiyor vallahi 6 maç 5 G 1 B beraberligide 2 0 öndeydik ilk yari bitti maç 2 2 bitti skoru koruyamadılarYok dost gidişat iyi değil kanatlar yok ilerisi bok gibi transferler boşa bu futbolla bi sik olmaz amk sonuncuyuz puanımz yok Mac almak gerek bu hafta bilet 1000tl fiyatına bak ulan yönetimde piç
Kolay gelsin reis bizde aynı durum çalışıyoruzİşteyim kardeşim evraklar birikti toplamak lazım sabaha az kaldı sıkışacağız
Gecen Rize maçına 41 66 89 tl yaptılar bu hafta yine ihtiyaç olduğu halde fiyatlar sıkıntı taraftar gerekeni yapıyor icerde dışarıda ama yönetim trasYönetimde yolunda o zaman 1000 TL bilet nedir yap ucuz bütün şehir gelsin ayıptır vallahi inşallah bir an önce düzelir takım ben Gebze'de oturuyorum bizim Gebze iyi gidiyor vallahi 6 maç 5 G 1 B beraberligide 2 0 öndeydik ilk yari bitti maç 2 2 bitti skoru koruyamadılar
Vay be kotu olmus dost gecmiş olsunMs 0 oynadığımız maça bak gelde sinirlenme
400e 3 k alıyorduk patladıkVay be kotu olmus dost gecmiş olsun
Cok paspal duygu o 90+3400e 3 k alıyorduk patladık
Geçmiş ola be400e 3 k alıyorduk patladık
Burdayım kardoGeldim 3. Adımı atalım hemen kimler burada
Ver gelsinGeldim 3. Adımı atalım hemen kimler burada
GönderGeldim 3. Adımı atalım hemen kimler burada