http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fearjr1992 / Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onkooo411

💚🖤Kocaelispor💚🖤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,110
1,063
113
Ne olacak bu Kocaeli'nin halı üzülüyorum vallahi takıma iyide top oynuyor ama şans yok
Yok dost gidişat iyi değil kanatlar yok ilerisi bok gibi transferler boşa bu futbolla bi sik olmaz amk sonuncuyuz puanımz yok Mac almak gerek bu hafta bilet 1000tl fiyatına bak ulan yönetimde piç

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,896
3,833
113
Yok dost gidişat iyi değil kanatlar yok ilerisi bok gibi transferler boşa bu futbolla bi sik olmaz amk sonuncuyuz puanımz yok Mac almak gerek bu hafta bilet 1000tl fiyatına bak ulan yönetimde piç
Yönetimde yolunda o zaman 1000 TL bilet nedir yap ucuz bütün şehir gelsin ayıptır vallahi inşallah bir an önce düzelir takım ben Gebze'de oturuyorum bizim Gebze iyi gidiyor vallahi 6 maç 5 G 1 B beraberligide 2 0 öndeydik ilk yari bitti maç 2 2 bitti skoru koruyamadılar

onkooo411

💚🖤Kocaelispor💚🖤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,110
1,063
113
Yönetimde yolunda o zaman 1000 TL bilet nedir yap ucuz bütün şehir gelsin ayıptır vallahi inşallah bir an önce düzelir takım ben Gebze'de oturuyorum bizim Gebze iyi gidiyor vallahi 6 maç 5 G 1 B beraberligide 2 0 öndeydik ilk yari bitti maç 2 2 bitti skoru koruyamadılar
Gecen Rize maçına 41 66 89 tl yaptılar bu hafta yine ihtiyaç olduğu halde fiyatlar sıkıntı taraftar gerekeni yapıyor icerde dışarıda ama yönetim tras

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...