- 1,757
- 773
- 113
Ohhh misss
Kıvranmadık bence o kadar da değil öhhİlla kıvrandıracaklar saçma sapan boş geçmese 100 atardı bunlar
Ev biraz batırdı 8 sayı nedir ilk çeyrek 27 sormuşsunİlla kıvrandıracaklar saçma sapan boş geçmese 100 atardı bunlar
Aynen o yüzden biraz üzülmüş gibi yapalım ah bee beceriksizlerİlla kıvrandıracaklar saçma sapan boş geçmese 100 atardı bunlar
Çünkü harika ballıydık ilk per 4 dk da 26 sayı gelmese ağır lose olmuştuk şuandaKıvranmadık bence o kadar da değil öhh
Bi rahat maç daha bul dostİlla kıvrandıracaklar saçma sapan boş geçmese 100 atardı bunlar
Aynen 2 tane 3 lük gitmeseydi şuan 1:40 da 6 sayı bekliyordukÇünkü harika ballıydık ilk per 4 dk da 26 sayı gelmese ağır lose olmuştuk şuanda
İyiyiz iyiyiz..Çünkü harika ballıydık ilk per 4 dk da 26 sayı gelmese ağır lose olmuştuk şuanda
Kardeşim bu nerenin dili hahahahahNeyse NeXT station cırnık ejejehej skddkdk
SaplaNeyse NeXT station cırnık ejejehej skddkdk
Ferjr'ceKardeşim bu nerenin dili hahahahah
Askerliği Antalya’da yaptım cırnıkta her çarşı izninde bi ukri buldum 150Kardeşim bu nerenin dili hahahahah
Dost belki son adımı takip edemem boş geçmesin beni edemezem dmi ins başarılı olur daNeyse NeXT station cırnık ejejehej skddkdk
Bi tabe daha böyle bul knk91 oldu maçta sjsjjsmdmdn