- 5,870
- 1,684
- 113
Biri bellide biride bende kalsın boşver şimdilik.neyse ben yatara helaya kalkmistim uyuyamadım elime aldım telefonu.ama 7 de kalkcam ise yattım benKimdir dost isim soyisim ikametgah ver shhdjdjs
Biri bellide biride bende kalsın boşver şimdilik.neyse ben yatara helaya kalkmistim uyuyamadım elime aldım telefonu.ama 7 de kalkcam ise yattım benKimdir dost isim soyisim ikametgah ver shhdjdjs
Sana can kurban 😍Bana serbest mi brocan ♥♥
Wrtik benden daha cok burdasin bi kac gune goruruz tfffBı zahmet aç ya her rolde en baştasin amk.
Artık kuscam her rolde seni ve biri daha var onu görmekten😀
2 tane acmissam senin gibi 7 24 burda deilim la ben.
Allah'a şükür disaradada bı hayatım işim gucum var😂😂
Evet 3 kere kazandim rollerindrn atmadin bari takip etme diyeydin ufgffValla bunu herkes biliyor dost rol sahipleri de biliyor ben şahsen atmıyorum
Biz arada gelir takiliriz sinooo sen yorma kafanı.ama sana tavsiyem AzCik açıl şöyle hayata doğru.burda biyere kadar rolden para atarlar en son o musluk kesilecek biliyosun dimi😂o zaman sigara paran bile olmuycak.neyse musluklar kesilene kadar devam et sen.ama cidden sen ve o diğer kişiyi görmekten artık her rolde baydı amk🤣🤣neyse kal sağlıcakla sinooooooo😂😂Wrtik benden daha cok burdasin bi kac gune goruruz tfff
Musluk kesilince roll sirketi açariz merak etme ya da kendimiz site kurariz bb grsrzBiz arada gelir takiliriz sinooo sen yorma kafanı.ama sana tavsiyem AzCik açıl şöyle hayata doğru.burda biyere kadar rolden para atarlar en son o musluk kesilecek biliyosun dimi😂o zaman sigara paran bile olmuycak.neyse musluklar kesilene kadar devam et sen.ama cidden sen ve o diğer kişiyi görmekten artık her rolde baydı amk🤣🤣neyse kal sağlıcakla sinooooooo😂😂
Yavrum tebrikler4 kişiye ödül 2 kişiye sigara ısmarlandı görev başarılı 👍
takımını nereden buldum 6 farktı son topta yedi 4 farkla bitti 2 fark alacaktim kupon sonuçlanmadı şansıma durteyim kayıp bonusu da aynı takım yaktıTam kaybediyordunnn sjsjkdmd
Tebrikler reis kazancın daim olsun 🔐@Daimon burası yeşil dost kitleyelim 🔏