- 17,800
- 13,608
- 113
O genç baksana doğum tarihine aramızda 14sebe var...makinayı biz cikartip vurana kadar karşı taraf bizi toprağa gomer@aSiRuH06 İsa dayı bak adam şak diye vurdu masaya
O genç baksana doğum tarihine aramızda 14sebe var...makinayı biz cikartip vurana kadar karşı taraf bizi toprağa gomer@aSiRuH06 İsa dayı bak adam şak diye vurdu masaya
Peşin odemis zammı kurtardi@aSiRuH06 İsa dayı bak adam şak diye vurdu masaya
Senin 77 oran bile bundan rahat geldiOlursa ekime olmazsa kasıma nasılsa hep kaybediyoruz
DddsddPeşin odemis zammı kurtardi
Dün denedim hiçbiri gelmediSenin 77 oran bile bundan rahat geldi
Etiket attıklarımdan kupon gelmesi durumunda iban gelmezse hakkını kaybeder yok uyuyakalmışım yok görmedim etmedim kabul etmem dostlar bilginize sonra tartışma çıkıyor
Kim uyuyakalirsa bana atEtiket attıklarımdan kupon gelmesi durumunda iban gelmezse hakkını kaybeder yok uyuyakalmışım yok görmedim etmedim kabul etmem dostlar bilginize sonra tartışma çıkıyor
Yedekte yaşlı kurtlar bekliyor deEtiket attıklarımdan kupon gelmesi durumunda iban gelmezse hakkını kaybeder yok uyuyakalmışım yok görmedim etmedim kabul etmem dostlar bilginize sonra tartışma çıkıyor
2uclukle telafnederler yada bol faulleAl 1 dakika boş
Yattık zaten dağıtım felan yok bu gidişler kazanan @Beşiktaş ağam sigarasını alır bakar yoluna 🤣🤣Yedekte yaşlı kurtlar bekliyor de