- 10,633
- 6,440
- 113
Tam kadro olsak neyse de takmıyorlar maçı bence en baba bi golümüz daha var. 3 sanmıyorum. İnşallah olurKısmet kanka fanatikliğimize attık normalde var oynardım aynı orandan da 🤣🤣
Tam kadro olsak neyse de takmıyorlar maçı bence en baba bi golümüz daha var. 3 sanmıyorum. İnşallah olurKısmet kanka fanatikliğimize attık normalde var oynardım aynı orandan da 🤣🤣
Bol şans reisssBakalım çözebilecek miyiz..
ABD maçları üst olur normaldeSizce -2,5 çeyrek handikap mı mantıklıydı yoksa 39,5 üst mü ??
BolşanslarBakalım çözebilecek miyiz..
Kanka bu site 500 e 250 frbeet mi veriyorKısmet kanka fanatikliğimize attık normalde var oynardım aynı orandan da 🤣🤣
39.5Sizce -2,5 çeyrek handikap mı mantıklıydı yoksa 39,5 üst mü ??
Ona da 3,80banfield attı gol
evetKanka bu site 500 e 250 frbeet mi veriyor
Evet forumda 20Kanka bu site 500 e 250 frbeet mi veriyor
Reis holiganla fenerin ne alakası var gözünü seveyim bırakın şu kehanetleri. Geçen fener ve gs ikibuçuk üst özel oranı getirmezler diyorlardı çatır çatır geldi aldık 500 ü. Buradan da 1000i alacağız. Hee gelmezse de bunun holiganla bir alakası yok. Bu komplo teorilerinden vazgeçin.Bakın soylemedi demeyin oran ne bilmiyorum ama FB maçı ilk yarı 1 yada sıfır banko holinoran açmış FB ilk yarı yenerine kaldı getirtmezler![]()
nasipte varmış napalımOna da 3,80
Den ilk yarı alacaktım vazgeçtik kısmet
Bi sana zahmet link atsana dostEvet forumda 20
Kişiyi üye ettim 🤣🤣
Betcool592.comBi sana zahmet link atsana dost
Olur kuponun şimdiden Tebrikler dostGalatasaray buralarda atarsa 2 yi olur bizim iş
HeheheOlur kuponun şimdiden Tebrikler dost