- 20,733
- 12,511
- 113
@ahmetc10 kankam başarırsak yararlanacak ilk kişidir diğer 3 kişiye konu içinde ulaşırız parayı atıp geliyorum..
Bol şans kankam@ahmetc10 kankam başarırsak yararlanacak ilk kişidir diğer 3 kişiye konu içinde ulaşırız parayı atıp geliyorum..
Bolsanslar@ahmetc10 kankam başarırsak yararlanacak ilk kişidir diğer 3 kişiye konu içinde ulaşırız parayı atıp geliyorum..
Bol şans dost@ahmetc10 kankam başarırsak yararlanacak ilk kişidir diğer 3 kişiye konu içinde ulaşırız parayı atıp geliyorum..
3 adım da hallederiz@ahmetc10 kankam başarırsak yararlanacak ilk kişidir diğer 3 kişiye konu içinde ulaşırız parayı atıp geliyorum..
Rastgele@ahmetc10 kankam başarırsak yararlanacak ilk kişidir diğer 3 kişiye konu içinde ulaşırız parayı atıp geliyorum..
İns dostParanın hesaba geçmesini
Beklerken canlıya bakıyorum çok uzun metraj olmayacak 1. Adım geçelim başarırız inanalım
Nasipsellll,,Paranın hesaba geçmesini
Beklerken canlıya bakıyorum çok uzun metraj olmayacak 1. Adım geçelim başarırız inanalım
İnş. kankam başarırızParanın hesaba geçmesini
Bol şanslar dost@ahmetc10 kankam başarırsak yararlanacak ilk kişidir diğer 3 kişiye konu içinde ulaşırız parayı atıp geliyorum..
Bol şans dost@ahmetc10 kankam başarırsak yararlanacak ilk kişidir diğer 3 kişiye konu içinde ulaşırız parayı atıp geliyorum..
Ahmedim bizi hiç görmüyonBol şans kankam
Ahmet düşüyorAhmedim bizi hiç görmüyon
Nası lan para benim değilkiAhmedim bizi hiç görmüyon
Bol şanslar@ahmetc10 kankam başarırsak yararlanacak ilk kişidir diğer 3 kişiye konu içinde ulaşırız parayı atıp geliyorum..
Zaten paran olsa online olmazsın Ahmedim biliyoruzNası lan para benim değilki![]()
Benim işler vardı kaç gündür yoktumZaten paran olsa online olmazsın Ahmedim biliyoruz
Kasam vardi o yüzden yoktum demeni beklemiyordum zaten dostBenim işler vardı kaç gündür yoktum