- 36,299
- 27,143
- 113
Memoste konusunda sayerken nasıl cevap yazabılıyorsun sınsnBilmiyom ikiniz ayni anda geldiniz gff
Memoste konusunda sayerken nasıl cevap yazabılıyorsun sınsnBilmiyom ikiniz ayni anda geldiniz gff
Kendin seç dost en iyisi 🍀Şöyle yapalım @Hasim5454 @Atabeyrg @vurucu999 @zeisy @sinansrml63 şu 5 arkadaş aranızda anlaşın roll açacağım diyen 3 üne 200 er yapalım 3 kişi denesin şansını 👋👋
Hmm simdi hasim cok degisik oranlara basiyor atabeyrg rol acmiyorŞöyle yapalım @Hasim5454 @Atabeyrg @vurucu999 @zeisy @sinansrml63 şu 5 arkadaş aranızda anlaşın roll açacağım diyen 3 üne 200 er yapalım 3 kişi denesin şansını 👋👋
Ben hakkımı @Hasim5454 e devrediyorum o kesin alsınŞöyle yapalım @Hasim5454 @Atabeyrg @vurucu999 @zeisy @sinansrml63 şu 5 arkadaş aranızda anlaşın roll açacağım diyen 3 üne 200 er yapalım 3 kişi denesin şansını 👋👋
Ben takip etmedim dost, diğer dostlara haksızlık olmasın onlar devam etsinŞöyle yapalım @Hasim5454 @Atabeyrg @vurucu999 @zeisy @sinansrml63 şu 5 arkadaş aranızda anlaşın roll açacağım diyen 3 üne 200 er yapalım 3 kişi denesin şansını 👋👋
Haşimele atabeyrge vermeyelim diğer üçümüz alalım mı 🧐Hmm simdi hasim cok degisik oranlara basiyor atabeyrg rol acmiyor![]()
Adama bak aadamaaBen takip etmedim dost, diğer dostlara haksızlık olmasın onlar devam etsin
Tabiki oyleHaşimele atabeyrge vermeyelim diğer üçümüz alalım mı 🧐
Biz ikimiz çekildik zaten 3 u alsınBen takip etmedim dost, diğer dostlara haksızlık olmasın onlar devam etsin
Halbuki en cok hasim ile atabeyrg takip etti onun icin listeHaşimele atabeyrge vermeyelim diğer üçümüz alalım mı 🧐
Üzdüüüünnn 🥸😵💫Tabiki oyle![]()
OkeyHaşim Sinan size 250 atalım deneyin 2 adım başarılı olurda @vurucu999 @zeisy ve @Atabeyrg destek olun
Hadi ordanÜzdüüüünnn 🥸😵💫
Bana uyarHaşim Sinan size 250 atalım deneyin 2 adım başarılı olurda @vurucu999 @zeisy ve @Atabeyrg destek olun
Kesene bereket 🍀Haşim Sinan size 250 atalım deneyin 2 adım başarılı olurda @vurucu999 @zeisy ve @Atabeyrg destek olun