- 12,043
- 5,943
- 113
Gir dostum girİyiydi oklahoma ilk yarıyı alıra girilir mi
Gir dostum girİyiydi oklahoma ilk yarıyı alıra girilir mi
Sağol dostum 🖖🖖Tebrikler brocan @fearjr1992 hadi allaha emanet
Ne biçim konuşuyon verecen falan3 kisiye mi verecen
Anca gördük başarılı bi şekilde sonuçlanmış herhalde tebrikler dostumSağol dostum 🖖🖖
Metine donuşmüssun bu gunlerde 😃Ne biçim konuşuyon verecen falan
Teşekkğrlwr dostAnca gördük başarılı bi şekilde sonuçlanmış herhalde tebrikler dostum
Cek dost cek sans var bugun sendeTeşekkğrlwr dost
Metini Daltonlara şikayet ettim artık ondan kurtuldumMetine donuşmüssun bu gunlerde 😃
Adımı agzına alma ulan pastane poğcasıMetine donuşmüssun bu gunlerde 😃
Ne alaka şimdiMetinle dalga gecen @AllanSaintMaximin onun gibi sonlarda konuoara gelip espiri yapiyir aman allahim hastalik mi bu yoksa hrpimize mi bulasacak
1kyketer o dostaBakiye borçtu ilk sayfadan gören vardır, aldığım çocuğa 1,500 sallıcam 2 kişi etiket atıyorum 250-250 şans parası veriyorum kapatıyorum bu kadar strese bırakın da 1000 lira kazanmış olalım hayırlı geceler cümleten 🤞🏽😅😅
De get ütu masasiAdımı agzına alma ulan pastane poğcası
Sınana verme odul o pıkachu konusunda odul aldk az once 300 tlBakiye borçtu ilk sayfadan gören vardır, aldığım çocuğa 1,500 sallıcam 2 kişi etiket atıyorum 250-250 şans parası veriyorum kapatıyorum bu kadar strese bırakın da 1000 lira kazanmış olalım hayırlı geceler cümleten 🤞🏽😅😅
Bilmiyom ikiniz ayni anda geldiniz gffNe alaka şimdi
Ver 600 bana 2 adim yapayim onlara yffŞöyle yapalım @Hasim5454 @Atabeyrg @vurucu999 @zeisy @sinansrml63 şu 5 arkadaş aranızda anlaşın roll açacağım diyen 3 üne 200 er yapalım 3 kişi denesin şansını 👋👋