- 12,061
- 5,960
- 113
Sonuçlandırır betconun ezikliğiE bu berbere oynadığımız sonuçlanmadı uzatma diyor ne olacak şiödş
Sonuçlandırır betconun ezikliğiE bu berbere oynadığımız sonuçlanmadı uzatma diyor ne olacak şiödş
Bol şans canim, çok tuhaf adamsın 😂Ourinhos (Kadınlar)
Bax Catanduva (Kadınlar)
Çeyrek 34,5 alt
Yok la onun için demedim borcu bile roll yapıyorsun helal olsun dostum umarım güzel kazançlı geçer kardeşimFreebet erken gelse şu an
Borç aldık kanka napam
Haşo 1,78 den iy 1,5 vardı bu freebet kuponunda ABD kadınlar freebet çıkmadı alamadım amqABD kadınlarla Bolivya ligini değerlendir freebet kuponu gelirse o parayla dost
Penaltılara gitti hocam o maç direkt sonuclanırE bu berbere oynadığımız sonuçlanmadı uzatma diyor ne olacak şiödş
Kanka uzatma dese ne olur. MS oynamissin sonuçta won oE bu berbere oynadığımız sonuçlanmadı uzatma diyor ne olacak şiödş
Agam bakiyen borçsa kimseye dağıtım yapma gözünü sevimLanusta gol olsun 1-3 2-2 hayde
2-2 olcak o maçLanusta gol olsun 1-3 2-2 hayde
Bırak haşoyu maşoyu şimdi haşo kim 🥸 neyse sen bana güvenHaşo 1,78 den iy 1,5 vardı bu freebet kuponunda ABD kadınlar freebet çıkmadı alamadım amq
Basketine devam rtsene bos ver freebetiHaşo 1,78 den iy 1,5 vardı bu freebet kuponunda ABD kadınlar freebet çıkmadı alamadım amq
ş aAskııı goolll olsun