- 20,311
- 12,317
- 113
Duşumuzu aldık 3 kere son adımda yalan oldu paramız yokkkk battık başarmamız şart vurucaz gözüne gözüne paranınBak kuru yer kalamayacak dikktlat et
Duşumuzu aldık 3 kere son adımda yalan oldu paramız yokkkk battık başarmamız şart vurucaz gözüne gözüne paranınBak kuru yer kalamayacak dikktlat et
bol şans@peatsx kardeş teşekkürler deneyelim.
Başarırsak 2 kişiye dokunuruz.
Haydi bakalım beline kuvvet yiğidimDuşumuzu aldık 3 kere son adımda yalan oldu paramız yokkkk battık başarmamız şart vurucaz gözüne gözüne paranın
Reis hosgeldin napiyosun nasılsınBak kuru yer kalamayacak dikktlat et
Ver gelsin kankaEvet onaylandı başlıyoruz önce freebet kuponumu yapalım seridennnn
Eyvallah dost isteyiz çalışıyoruzReis hosgeldin napiyosun nasılsın
İyi şükür vallahi reis hava çöm iyi serin birazda inceden yağmur yağdı kapıda oturmuşum sigara içiyorum vallahi Allah kolaylık versin Allah işini gücünü rast getirsin inşallah 😊Eyvallah dost isteyiz çalışıyoruzsen nasilsin
Nere bu 500e 250 verenEvet onaylandı başlıyoruz önce freebet kuponumu yapalım seridennnn
Enbetdede acilmiyoSitede canlı yeri açılmıyor şimdi de bende mi problem var acaba betcool599 bir bakabilir mi dostlar 2 sn ?
BetcoolNere bu 500e 250 veren
Kanka açılıyor geri gidiyorSitede canlı yeri açılmıyor şimdi de bende mi problem var acaba betcool599 bir bakabilir mi dostlar 2 sn ?
Şansımıza ittireyim güncellemeye denk geldikBetConstruct altyapısında global bir güncelleme yapıldığından dolayı adı geçen altyapıya bağlı olan tüm firmalarda şu anda durum aynı şekildedir. Konuyla alakalı gerekli bilgilendirmeler ve yazışmalar altyapıyla yapılıyor, kısa süre içerisinde teknik problem giderilerek sistem aktif edilecektir. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz.
Nerene yedim kızım sen bu kadar şeyi yuh yaAz önce bir bayan müşteri ustayı çağırın demiş gittim gayet şık güzel zengin bir hanım buyrun dedim... Dediki sordum da bu ürünleri siz hazirliyormussunuz mukemmel bir lezzet gerçekten elinize sağlık demek ve tanismak istedim böyle bir değerle felan filan .. kadın intagram fenomeniymis yaşam kocuymus 1.5 milyon takipçisi varmış tanıştık hosbes kalkarken kasaya gittim dedim hesabı almayın bana yazın dedim.. Kasiyer dedi ki ustam hesap 5.5 k 👀 ne yedi kızım bu kadın dedim 2 tane 1.5 İskender 4 kola bir Sezar salata bir höşmerim birde sütlaç ....)) alın hesabı ben bu kadını tanımıyorum dedim
![]()
Abi verecekse 5,5 verilir hahaha (gönlünü) ahahshdjdndAz önce bir bayan müşteri ustayı çağırın demiş gittim gayet şık güzel zengin bir hanım buyrun dedim... Dediki sordum da bu ürünleri siz hazirliyormussunuz mukemmel bir lezzet gerçekten elinize sağlık demek ve tanismak istedim böyle bir değerle felan filan .. kadın intagram fenomeniymis yaşam kocuymus 1.5 milyon takipçisi varmış tanıştık hosbes kalkarken kasaya gittim dedim hesabı almayın bana yazın dedim.. Kasiyer dedi ki ustam hesap 5.5 k 👀 ne yedi kızım bu kadın dedim 2 tane 1.5 İskender 4 kola bir Sezar salata bir höşmerim birde sütlaç ....)) alın hesabı ben bu kadını tanımıyorum dedim
![]()