- 6,603
- 2,053
- 113
Vay anasınıHesapta 13 turk lirası var dost maalesef 400k para faiz 11 bilezik 2 tane tarla bir tane dükkan bir tane ev tüm servetim bu kadar valla
Vay anasınıHesapta 13 turk lirası var dost maalesef 400k para faiz 11 bilezik 2 tane tarla bir tane dükkan bir tane ev tüm servetim bu kadar valla
Tamam teşekkürlerAt iban uyu
Ben atıyorum şimdi. Telegram dan atacam kankaAt iban uyu
Yok yemedim sevdiğim bir kız vardı zamanin da onun için askere gittim askerlik bitince isteriz kızı diye ben askerdeyken başkasıyla evlendi ve büyük yemin ettim kızlardan bundan sonra uzak duracam diyeKazık mı yedin karılardan 😂😂
TmmBen atıyorum şimdi. Telegram dan atacam kanka
Puahha tarlayı elime geçirsem çoktan basmistim dost ama ailem izin vermiyorerhan hepsini boşverde tarlayı basmak lazım
Niye öyle yapmış ki kız. Demek ki sevmemiş seniYok yemedim sevdiğim bir kız vardı zamanin da onun için askere gittim askerlik bitince isteriz kızı diye ben askerdeyken başkasıyla evlendi ve büyük yemin ettim kızlardan bundan sonra uzak duracam diye
Niye ole birsey yaptigini bilmiyorum dost bilmek te istemiyorum suan 29 yaşındayım 8 yıldır hiç bir kıza bakmadım bile benden uzak Allah a yakın olsunlarNiye öyle yapmış ki kız. Demek ki sevmemiş seni
TG den yazdım Sinan 🥰🥰
Belli ki sen çok sevmişssinNiye ole birsey yaptigini bilmiyorum dost bilmek te istemiyorum suan 29 yaşındayım 8 yıldır hiç bir kıza bakmadım bile benden uzak Allah a yakın olsunlar
Şansına sokam 🥺🥺🥺Bu bir mucize 90 da ve 90+6 2 gol
Yok valla gormedim görmek te istemedimBelli ki sen çok sevmişssin
Peki konuştun mu niye yaptın diye
Puahahabababa90 da 2 gol mk
Bana yedirmedin sende yiyemedin90 da 2 gol mk