- 21,486
- 12,732
- 113
İban.40 ytl varmı dost sabah tütün alıcam![]()
İban.40 ytl varmı dost sabah tütün alıcam![]()
Valla ayin 17 sinde Antalya ya gidecem de 5 gunluk tatil enistem saolsun 30k şak diye ödedi bu devirde bu şekilde eniste herkese denk gelmezBana tatil sozün vardı lan ne haddi terbiyesiz 😁
Manita var mi kimle gidecenValla ayin 17 sinde Antalya ya gidecem de 5 gunluk tatil enistem saolsun 30k şak diye ödedi bu devirde bu şekilde eniste herkese denk gelmez
Kumarda mıBen kadar yitirmemişsindir buna emin ol 1.araba
1 arsa
400k nakit
Yokk dostum saol varol şaka yaptım ama dersen ki atayım roll aç ona yok demem
Hesapta 13 turk lirası var dost maalesef 400k para faiz 11 bilezik 2 tane tarla bir tane dükkan bir tane ev tüm servetim bu kadar valla40 ytl varmı dost sabah tütün alıcam![]()
Bende bişey var sandımHesapta 13 turk lirası var dost maalesef 400k para faiz 11 bilezik 2 tane tarla bir tane dükkan bir tane ev tüm servetim bu kadar valla
Benim için de yer ayır enişten ödesin looo çok daraldım buralarda 😂😂Valla ayin 17 sinde Antalya ya gidecem de 5 gunluk tatil enistem saolsun 30k şak diye ödedi bu devirde bu şekilde eniste herkese denk gelmez
Daha ne istiyorsun lennnHesapta 13 turk lirası var dost maalesef 400k para faiz 11 bilezik 2 tane tarla bir tane dükkan bir tane ev tüm servetim bu kadar valla
Malesef ama azmettim kumara para yok dedim şimdi 2. Aracımı aldım ve 1 senedeKumarda mı
Yok la ablam gillen gidecem ben ve yeğenim ayni odada kalacaz ben kızlardan çok soğudum yeminlen kız görmek istemiyorum bile artikManita var mi kimle gidecen
Enişte bakan mıValla ayin 17 sinde Antalya ya gidecem de 5 gunluk tatil enistem saolsun 30k şak diye ödedi bu devirde bu şekilde eniste herkese denk gelmez
Annem gil tarlayı satmıyor iste satsalar kendime güzel bi kahvaltı salonu acacam da olmuyor bir turlu o yuzden mal var ama daha yemesi nasip olmadı kankaDaha ne istiyorsun lennn
Iş adamiEnişte bakan mı
Kazık mı yedin karılardan 😂😂Yok la ablam gillen gidecem ben ve yeğenim ayni odada kalacaz ben kızlardan çok soğudum yeminlen kız görmek istemiyorum bile artik
erhan hepsini boşverde tarlayı basmak lazımHesapta 13 turk lirası var dost maalesef 400k para faiz 11 bilezik 2 tane tarla bir tane dükkan bir tane ev tüm servetim bu kadar valla
Ben olsam vermezdim 😂😂Iş adami
Kizlar sana cok merakli sankiYok la ablam gillen gidecem ben ve yeğenim ayni odada kalacaz ben kızlardan çok soğudum yeminlen kız görmek istemiyorum bile artik
At iban uyu90 bitsede uyuyalım