- 44,011
- 12,379
- 113
Bana inanan kazanir thanks hggfEmeğine sağlık kardeşim inandım sana zaten 🤞🏽😎
Bana inanan kazanir thanks hggfEmeğine sağlık kardeşim inandım sana zaten 🤞🏽😎
Ah ulan ah 😔😔Aman aman kafa rahatlığı başka bişeye benzemez hayatını aydınlatır renk katar hiç bozmaman dileğiyle
Umutsuz vakasınBiz neyiz peki burda
Çok büyük para sanki 😂Benim sayemde alacak simdi hemide 270 tl
Dostum sakın umudunu kesme ama sana tavsiyem kumara sakın paranı kaptırma o zaman anlarsın aslındaAh ulan ah 😔😔
Ödüller 500 lira olmalı enflasyona göre sino 😂😂Benim sayemde alacak simdi hemide 270 tl
Yok yok güç depoluyor şuan birazdan 9 kişi olarak gelir@ahmetc10 nerdesin lan sen kesin para buldu onu yiyor birazdan gelir sövmeye yattık yine kuruş yok diye amq
Cok az kaldi büyük paralar kazancam kanka 400k faize attim suresi dolsun ben herkese hadlerini bildirecem ilk sırada da sen varsın göreceksin puahahUmutsuz vakasın
AduuuuuketYok yok güç depoluyor şuan birazdan 9 kişi olarak gelir
Haklısın kardo ama artık çok geç gibi ya. Çoğu şeyi yitirdim ben maalesefDostum sakın umudunu kesme ama sana tavsiyem kumara sakın paranı kaptırma o zaman anlarsın aslında
Bağaaadamı lolo amınake sldmdmdCok az kaldi büyük paralar kazancam kanka 400k faize attim suresi dolsun ben herkese hadlerini bildirecem ilk sırada da sen varsın göreceksin puahah
Neyini yitirdin söylesene bi çok merak ettim puahaHaklısın kardo ama artık çok geç gibi ya. Çoğu şeyi yitirdim ben maalesef
Bana tatil sozün vardı lan ne haddi terbiyesiz 😁Cok az kaldi büyük paralar kazancam kanka 400k faize attim suresi dolsun ben herkese hadlerini bildirecem ilk sırada da sen varsın göreceksin puahah
Dediklerini Türkçeye çevirip desene kankaBağaaadamı lolo amınake sldmdmd
Gençliğimizi 🥺 🚬Neyini yitirdin söylesene bi çok merak ettim puaha
Ben kadar yitirmemişsindir buna emin ol 1.arabaHaklısın kardo ama artık çok geç gibi ya. Çoğu şeyi yitirdim ben maalesef
Amed SporCok az kaldi büyük paralar kazancam kanka 400k faize attim suresi dolsun ben herkese hadlerini bildirecem ilk sırada da sen varsın göreceksin puahah
Sen aklını yitirmiş kesin onu anladık da benim neyi yitirdiğimi sen anlamazsınw işte 😄😄Neyini yitirdin söylesene bi çok merak ettim puaha
40 ytl varmı dost sabah tütün alıcamCok az kaldi büyük paralar kazancam kanka 400k faize attim suresi dolsun ben herkese hadlerini bildirecem ilk sırada da sen varsın göreceksin puahah