- 20,733
- 12,511
- 113
Evin destek vermesi lazım
Zaten bu fejar ile aram limonu bu gunlerde sana devrettim takip et 😄Musade var mı bizde alalım artık 😄
Sağ olZaten bu fejar ile aram limonu bu gunlerde sana devrettim takip et 😄
Benim problemim değil lütfen tartışmayalım gardaşım seviyemiz kötü değil seninle. ExdostumZaten bu fejar ile aram limonu bu gunlerde sana devrettim takip et 😄
Takip edem mi alayim mi odulBenim problemim değil lütfen tartışmayalım gardaşım seviyemiz kötü değil seninle. Exdostum
Et al ben öyle tartışsam da hediye atmam etmem diyecek adam değilimTakip edem mi alayim mi odul
Atışımız var mola dönüşü5.11 mola
Adamsin la tekrar dayi doyecem sana kopruyu gecelim bi 😄Et al ben öyle tartışsam da hediye atmam etmem diyecek adam değilim
HarikaAtışımız var mola dönüşü
Başaralım para benim değil freebet gelirse 2x adım gidersek 200-200 atarım freebet patlar 2 adım atarsak 150-150Tamam edeyim 2 kisiye ver benle batu ya
OkAdam bana yazmış sen ve 3 kişi diye kendimi bile eklemedim görmedin mi kafama göre ben seçeyim demedim ki neyse benim suçum yok ona rağmen elime para geçtiğinde sana extra destekte bulunucam sözüm olsun okey
Alt tarafi 3k yapacan yaparsin sen 250 250 verirsin hggBaşaralım para benim değil freebet gelirse 2x adım gidersek 200-200 atarım freebet patlar 2 adım atarsak 150-150
Aksi zaten hepberaber babayı alırız 🤣🤣🤣