- 6,579
- 2,043
- 113
Ciddi msn la 😂Yok genel söyledim baya aynı yerlerde dolasıyor para ben en son gokayın rolunden aldim 4 yılda 3. Ödülum oldu ☺
Ciddi msn la 😂Yok genel söyledim baya aynı yerlerde dolasıyor para ben en son gokayın rolunden aldim 4 yılda 3. Ödülum oldu ☺
20 olacaktı kankkkk yemin ediyorum 5000 lik roll açtırcaktım direk sanaÜzmeeeee
Yeminle 4 yılda 1000 mesajı yeni doldurdum 😄Ciddi msn la 😂
Ne kadar geliyorduYav bugün 10 k bastım 4. Adımdı patladım
20.000Ne kadar geliyordu
Kısmet değilmiş be20 olacaktı kankkkk yemin ediyorum 5000 lik roll açtırcaktım direk sana
Bugün 200 msj yazmışım...bi rol kapamadik....bı ise yaramadi....en iyisini yapuyonYeminle 4 yılda 1000 mesajı yeni doldurdum 😄
2. GelsinKısmet değilmiş be
10 günde 6000 mesaj atan ben buna güldü 🤣🤣Yeminle 4 yılda 1000 mesajı yeni doldurdum 😄
602. Gelsin
Sen dün 300 almadın mı roll için @Kurtaran danBugün 200 msj yazmışım...bi rol kapamadik....bı ise yaramadi....en iyisini yapuyon
Kim10 günde 6000 mesaj atan ben buna güldü 🤣🤣
Ahmed'in attığı 250 bereketli çıktı rulet slot derken oldu 4 k sonra 3 adım kupon gittim 10 k kasayı vurdum san Antonio denen o evlatlarınaKısmet değilmiş be
Cidden durumun komik geldi bana 😂😂Şimdi bende aynı anda 3 rolling takip ederdim ama cekiniyom laf atarlar diye 😄 elması bile dolduramadım daha
Pek ugraşmiyorum zaten cok ihtiyaclar oldu mu geziniyom burda biraz işsiz kaldım da şu an umarim düzelirizBugün 200 msj yazmışım...bi rol kapamadik....bı ise yaramadi....en iyisini yapuyon
Velhasıl ödül 0 landıAhmed'in attığı 250 bereketli çıktı rulet slot derken oldu 4 k sonra 3 adım kupon gittim 10 k kasayı vurdum san Antonio denen o evlatlarına
Sen kendi rolüne totemcilerden daha çok yazıyorsun...senden iyi takip eden yok...10 günde 6000 mesaj atan ben buna güldü 🤣🤣