- 43,548
- 12,147
- 113
Artik erhan 1 milyon cektim dese de ona rol yaptirmam yani @Mülayim6060 varken intihar eşiginde olan erhana ne gerek var biz zeki adamiz demi @Mülayim6060 🤣
Benm yok 😂😂😂Kumar oynayan herkesin kredi borcu vardır kardeşim .. boş yorum yapmışsın
Aiqqq kredi çekip direk hepsini kumara kullanıyor adam ondan bahsettikKumar oynayan herkesin kredi borcu vardır kardeşim .. boş yorum yapmışsın
Yok suan 2 3 gündür baya sakinim puahahYok ben hic kredilere bulasmadim biliyom kendimi kontrol edemem bikmem cok sukur cevre var neyse ben her zaman sana laf atardim sen anlamazdin yazik olacak bak diyordum malesef olan oldu bak konulardan ban yiyon bazen tartisma cikariyom ve bak yavas yavas ismin zikrediliyor
İstisnadır ağa ahahahBenm yok 😂😂😂
Canımsın 🙏🥰İstisnadır ağa ahahah
Yok canlıya söyledim alt yapı kaynaklı veriler siteye gelmemiş diyorlar@fearjr1992 sonuçlanmadi mi hâlâ
Erhan hadi o zaman yapalım şunu hahahahahaYok suan 2 3 gündür baya sakinim puahah
Neyi yapalimErhan hadi o zaman yapalım şunu hahahahaha
😈Neyi yapalim
22 k krediyi çek diyor boku yiyelim diyorNeyi yapalim
Roll açsın hemen ahahaha22 k krediyi çek diyor boku yiyelim diyor
Cok zekisin kanka takdir ediyorum seni bu konuda 30k borca girdik diye neden intihar edelim puahaArtik erhan 1 milyon cektim dese de ona rol yaptirmam yani @Mülayim6060 varken intihar eşiginde olan erhana ne gerek var biz zeki adamiz demi @Mülayim6060 🤣
Muraya atın azda roll açsın adam ne zaman göremedim konusunu rollsuz bunalıma girecek
Gel PİSİ PİSİ 🐱22 k krediyi çek diyor boku yiyelim diyor
Sorma be sana iban attım yap gerekeniMuraya atın azda roll açsın adam ne zaman göremedim konusunu rollsuz bunalıma girecek
Daha gündüz acmisti kanka görmedin miMuraya atın azda roll açsın adam ne zaman göremedim konusunu rollsuz bunalıma girecek