Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fearjr1992 / Kasa 400 - Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,733
12,511
113
Bende o paradan bir kuruş nasip alamadım ki attim siteye biraz yükseltir çekerim dedim olmadı 0 normalde 30k ustu para siteye attığımda kolay kolay sifirlanmazdim ceksem parayi vermesem büyük ayıp olurdu ama maalesef çekemedim
La bende onu diyorum 30 Bin lira diyorsun bundan önce de 3500 çekip gece 5 de batırdım diye yazdın onda bir şey dedim mi sana ? Konusaydım geçmiş olsun kankam yazdım eyvallah yazdın hatırla ama 30 bin diyorsun 30 oğlum ????)

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,015
22,449
113
La bende onu diyorum 30 Bin lira diyorsun bundan önce de 3500 çekip gece 5 de batırdım diye yazdın onda bir şey dedim mi sana ? Konusaydım geçmiş olsun kankam yazdım eyvallah yazdın hatırla ama 30 bin diyorsun 30 oğlum ????)
Kanka ben yıllardır hep aynıyım benim para kazanmam lazım ki dağıtım yapayım 32k kredi çekmişim daha düşün 40 ustu ödemesi var bunun siteye atmışım o paranın hepsini 2 gün boyunca slot oynadım hepsi gitti ben o parayi 60 70 seviyelerine çıkartıp cekim yapıp krediyi odeyip elimde artik ne kalıyorsa onu dağıtırdim

Muhammets10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,229
1,583
113
Kanka ben yıllardır hep aynıyım benim para kazanmam lazım ki dağıtım yapayım 32k kredi çekmişim daha düşün 40 ustu ödemesi var bunun siteye atmışım o paranın hepsini 2 gün boyunca slot oynadım hepsi gitti ben o parayi 60 70 seviyelerine çıkartıp cekim yapıp krediyi odeyip elimde artik ne kalıyorsa onu dağıtırdim
Ağa sen garantici adamsın ne işin var slotla be

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
53,198
10,007
113
Hep öyle düşünüyoruz ama eldeki de gidiyor maalesef

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,733
12,511
113
Kanka abinin borç için 650 bin bahşs alıp 950 bin çektin 10k kaldı akşam atarım 1-2 kankam dedin onda bile atmadın lan ne diyim gerek yok böyle şu olsa bu olsalara olmuyor al bak 400 attık 3 kat oldu bileceksin at 100k çek 300 k olcak iş değil kaç kere 250 atıp 5500-6000 çektim ben 20-25 katı para az değil

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,120
6,687
113
Kredi çekip slot oynuyorsun senin durum vahim intihar et bence

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,015
22,449
113
Kanka abinin borç için 650 bin bahşs alıp 950 bin çektin 10k kaldı akşam atarım 1-2 kankam dedin onda bile atmadın lan ne diyim gerek yok böyle şu olsa bu olsalara olmuyor al bak 400 attık 3 kat oldu bileceksin at 100k çek 300 k olcak iş değil kaç kere 250 atıp 5500-6000 çektim ben 20-25 katı para az değil
Kanka şimdi benim eskiden nakit olarak hiç sıkıntım yoktu kafam kulagim rahattı o şekilde kimse ne versem gözüme gelmezdi ama insan para kazanması lazım ki para dağıtsın ben 9 aydır bi kuruş para kazanamadım ki simdi yoklari oynayan adam neyin dağıtımını yapsın en son rol yaptim oda 2 ay önceydi galiba 7.5k kazanip 4.5k parayi dağıttım benim suan gücüm hiç yokki sıkıntılarım çok fazla abim dünya borca girdi onun için de ayrı uğraştık ailecek hemde suan nasil soyliyim yarina Cafe ye gidip te cay içecek gücüm bile yok

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,257
12,023
113
Ben ne dedim sana yakimda kredi cekersin dedim sen dedin yok ben sikisinca cevreden 100k borc bulabiliyom buyuk ihtimallr cevren anlamistir kumarbaz oldugunu kredi borclari yukselince artik tokata baslarsin 🤣

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,015
22,449
113
Ben ne dedim sana yakimda kredi cekersin dedim sen dedin yok ben sikisinca cevreden 100k borc bulabiliyom buyuk ihtimallr cevren anlamistir kumarbaz oldugunu kredi borclari yukselince artik tokata baslarsin 🤣
Iste abimde bizi paket edince heryerden ona yardımcı olduk o yuzden benimde yuzum tutmadı bir başkasından para istiyim

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,257
12,023
113
Yok ben hic kredilere bulasmadim biliyom kendimi kontrol edemem bikmem cok sukur cevre var neyse ben her zaman sana laf atardim sen anlamazdin yazik olacak bak diyordum malesef olan oldu bak konulardan ban yiyon bazen tartisma cikariyom ve bak yavas yavas ismin zikrediliyor

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,120
6,687
113
Dost gecen sene çok kazandim 2 defa milyon kazandim iste ona aldanıp yine slotta ısrar ediyorum
Bak kredi işini bırak ciddi diyorum bak bu işler kredi ile falan olmaz bak valla şakasına yazdım ama intihara kadar gidersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...