Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fearjr1992 / Kasa 400 - Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,733
12,511
113
32k geçti valla yalan söylemenin anlami yok bir gecede onuda pic ettim ben burda para kazandığım zaman sevdiğim insanlara destek olurdum eskiden beri öyleyim 32k para attim siteye cekim dahi yapamadım ki dusun üstüne 32k borclandim ben mecburum artik büyük bi kazanç sağlamak lazim artik çok sıkıldım bunaldım artık 1k 5k len olmuyor bi 50k 100k bulsam iste o zman belki hersey eskisi gibi olurdu
İşte onu diyorum brocan hiç hesapta yokken sana gönderiyorum biliyorsun şansını dene diye 2 haftadır ebemm. …. Sıkıntılardayım 32k para geçiyor eline Dm atmıyorsun sence darılmam normal değil mi ??

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,020
22,454
113
@Erhan2121 zaten kendi dedi roll parasini yemistim slotta sonra borc bulup millete attim mi dedi ney yani artik kimse borc vermese foruma girmeyecektin o anda yani seni coktan kaybettik dost sende artik gozumde potansiyel suclusun sana para yok artik 🤣🤣
250 lira rol parası verecektim 1 kisiye çok değildi zaten rolude çok geç yapmistim benim borcum varken nefes bile almakta zorlanan biriyim gider elimde ne varsa satar yinede kimseyi zor durumda birakmam dost

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,973
11,940
113
İşte onu diyorum brocan hiç hesapta yokken sana gönderiyorum biliyorsun şansını dene diye 2 haftadır ebemm. …. Sıkıntılardayım 32k para geçiyor eline Dm atmıyorsun sence darılmam normal değil mi ??
Erhan adam burda haklı burda arkada oynayanın arka kapısı gıcırdıyordur hahahahhah

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,973
11,940
113
250 lira rol parası verecektim 1 kisiye çok değildi zaten rolude çok geç yapmistim benim borcum varken nefes bile almakta zorlanan biriyim gider elimde ne varsa satar yinede kimseyi zor durumda birakmam dost
Ama bir daha öyle bir şey yapma durduk yere iyice borca girdin deli

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,291
12,046
113
Ams git gide degision ileree 250 tl ye muhtac olsan korkarim sende millete dm aaya baslarsi tomografi cekecem ultrason cekecem hastane falan dersin diye korkuyom 🤣

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,020
22,454
113
Bende o paradan bir kuruş nasip alamadım ki attim siteye biraz yükseltir çekerim dedim olmadı 0 normalde 30k ustu para siteye attığımda kolay kolay sifirlanmazdim ceksem parayi vermesem büyük ayıp olurdu ama maalesef çekemedim

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,291
12,046
113
Eline 100k da gecse onu siteye yatirop cekim yapamadikca atmaz ha 100 yatirip 1k cekse idi para atardi sana onunda psikolojisi boyle artik

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,020
22,454
113
Ams git gide degision ileree 250 tl ye muhtac olsan korkarim sende millete dm aaya baslarsi tomografi cekecem ultrason cekecem hastane falan dersin diye korkuyom 🤣
Eski ben olsam suan bunu çekerdim ama artık kendimde bu cesareti bulamiyorum dost

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...