- 13,094
- 8,379
- 113
Sabır sen ne güzel şeysin demiş atalarımız 🙏😅
Vay be275 kaybettik yalandan masa tenisinde 1800 bakiye var 1 adım daha vurup 2 dosta 250 atarız gelmezse zaten battık arkadaşlar
aga borcun var zaten niye şu saatte daha zorlayaan çek ya 1 kişiye at ya kimseye ne yapacan275 kaybettik yalandan masa tenisinde 1800 bakiye var 1 adım daha vurup 2 dosta 250 atarız gelmezse zaten battık arkadaşlar
Yolla o zaman dost275 kaybettik yalandan masa tenisinde 1800 bakiye var 1 adım daha vurup 2 dosta 250 atarız gelmezse zaten battık arkadaşlar
Yolla dost275 kaybettik yalandan masa tenisinde 1800 bakiye var 1 adım daha vurup 2 dosta 250 atarız gelmezse zaten battık arkadaşlar
BennnKendine güvenen varsa rol actirayim
@Erhan2121 güvenin var mı banaKendine güvenen varsa rol actirayim
Ağa sende bu ara para var sanki ahahajaKendine güvenen varsa rol actirayim
Sen 2 adim daha atsana az risk al ilk kezmi yatıyosun sonuçta yine sifirlanacak bas kasayi en az 2 adım daha😀275 kaybettik yalandan masa tenisinde 1800 bakiye var 1 adım daha vurup 2 dosta 250 atarız gelmezse zaten battık arkadaşlar
Bi denemekten zarar gelemzKendine güvenen varsa rol actirayim
GüveniyoruZKendine güvenen varsa rol actirayim
Şaka mı bu tabikide benKendine güvenen varsa rol actirayim
Yaa bak bu forum insani delirtiyor iste puababSabır sen ne güzel şeysin demiş atalarımız 🙏😅
2 dosta 250 çok kanka 500 yapar yani. 125 ten 2 kişi makul275 kaybettik yalandan masa tenisinde 1800 bakiye var 1 adım daha vurup 2 dosta 250 atarız gelmezse zaten battık arkadaşlar
Ben dün aldım bugün @murobaşkan yapsınKendine güvenen varsa rol actirayim
Duymamis olim puaha demeye bile gerek varmi senceKendine güvenen varsa rol actirayim
Cansın abiBen dün aldım bugün @murobaşkan yapsın
çok güzel yaparım forumu kalkındıralımKendine güvenen varsa rol actirayim