- 11,601
- 16,400
- 113
O maç gelseydi çok sağlam para alıyordum 8 maçlık basketbol kombinesinin son maçıydıYapıştır bir rolde gelsin o zaman bizim paramız yok abd 173 sayi çıkar bahsi nasil dost p8ahab
O maç gelseydi çok sağlam para alıyordum 8 maçlık basketbol kombinesinin son maçıydıYapıştır bir rolde gelsin o zaman bizim paramız yok abd 173 sayi çıkar bahsi nasil dost p8ahab
Once @fearjr1992 in gonlunu al sonra dusunuruz hcgfBizde sağlamız la hata yapıyorsun cidden puaba
5 saat once yemeğe kaçıyorum dedin sungermi yedin yani puahahaEvde sünger yiyoruz ailecek
Aşko o ara namaz kılıyorum cumaya gidiyorum diye yazdimya sen o ara gelmissin sormadan.gordum noldu la yazdım cevap vermedinCüş la ben niye soğuk olayım sana, tam tersi sen soğuk yapıyorsun bana bugün konuna geldim yazdım tepkime bile vermedin la
Ne sandın pirzola mi 😂😂5 saat once yemeğe kaçıyorum dedin sungermi yedin yani puahaha
Aliriz aliriz dost 3 gunluk dünya sonuçtaOnce @fearjr1992 in gonlunu al sonra dusunuruz hcgf
Kusbasi yersin diye düşünmüştüm puhhaaNe sandın pirzola mi 😂😂
Neyse sağlık olsun kanka affettimAşko o ara namaz kılıyorum cumaya gidiyorum diye yazdimya sen o ara gelmissin sormadan.gordum noldu la yazdım cevap vermedin
Yok et yok evdeKusbasi yersin diye düşünmüştüm puhhaa
♥♥😘😘♥♥🔥🔥Neyse sağlık olsun kanka affettim
Ciddimisin dost gelde bunlara sovme resmen büyük sike dondu 3 ceyrek son 2.20 varken sayi olmadi ondan sonra da boka sardi mac büyük sike donduO maç gelseydi çok sağlam para alıyordum 8 maçlık basketbol kombinesinin son maçıydı
Bizde de yok maalesefYok et yok evde
Çok sağlam alıyordum miktari söylemiyim moraliniz bozulur😅 maçda barem 150 ye düştü 3 üncü ceyrek 180 e çıktı ama 153 de bitti öyle pislik bi maça bulaşmisimCiddimisin dost gelde bunlara sovme resmen büyük sike dondu 3 ceyrek son 2.20 varken sayi olmadi ondan sonra da boka sardi mac büyük sike dondu
100k vardır o zaman kesin valla abd maci tarihte kac defa alt gelir ki dost cok oynayan olmuştur kesin son 12 dakika çünkü büyük ayar çektiler ķor olmayan adam bunu görür zatenÇok sağlam alıyordum miktari söylemiyim moraliniz bozulur😅 maçda barem 150 ye düştü 3 üncü ceyrek 180 e çıktı ama 153 de bitti öyle pislik bi maça bulaşmisim