Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fearjr1992/ Kasa 250 - Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,401
37,266
113
Bencede üzül biraz ... Bu hareketi bana bu foeumda sadece bir kişi yaptı hiç tanımam selam dahi vernedigim @Muhammets10 diye bir arkadaş kendisine senin konunda kazandigi bir ödülü Beşiktaş'a at sigara alsın dedi :)
Düşün yani sen rol kazanıyorsun dağıtım yapıyorsun Beşiktaş'ın sigarası yok tasasini senin ödül verdiğin bir arkadaş taşıyor :)

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,311
12,317
113
Bencede üzül biraz ... Bu hareketi bana bu foeumda sadece bir kişi yaptı hiç tanımam selam dahi vernedigim @Muhammets10 diye bir arkadaş kendisine senin konunda kazandigi bir ödülü Beşiktaş'a at sigara alsın dedi :)
Bunu bende yaptım abi hemde 2 kere hakkımı Ferhat abiye saldım diyip biri Enes’te diğerini hatırlamıyorum ricaaaaa ve tesüüüffff ederim 😅😅

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,104
8,382
113
Evet bunu iyi biliyorum lakin seni hero denen ariadasn konuda ne kdr destekledigmi hatirladn mı 🥰😘

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,104
8,382
113
Bizim sevdigimiz kardeşlerimizle aramızda para mevzusu olmaz benim payimida smdi Beşiktaş'a at ciho 🥰🙏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...