- 42,560
- 11,702
- 113
Tahrik oluyom yapmaa ahhhhhhBenim payimi sinana verin rol açmasın sigara alsın kendine 🙏
Tahrik oluyom yapmaa ahhhhhhBenim payimi sinana verin rol açmasın sigara alsın kendine 🙏
Sen roll aç ben 100 lira atarım ona sigara alırZengin değilim ama sinanima sigara lazm alsın 🥰
Lazimsa al tütun zulasi yaptim idare eder beni 🤣Zengin değilim ama sinanima sigara lazm alsın 🥰
Tm sen nasıl istersen canoSen roll aç ben 100 lira atarım ona sigara alır
Açsin roll evet onu da takip ederim ordan da alirim 200 gfgfSen roll aç ben 100 lira atarım ona sigara alır
Bencede üzül biraz ... Bu hareketi bana bu foeumda sadece bir kişi yaptı hiç tanımam selam dahi vernedigim @Muhammets10 diye bir arkadaş kendisine senin konunda kazandigi bir ödülü Beşiktaş'a at sigara alsın dediSana ben jest yapmadm he 😂😂😂 üzülürüm bak buna 🥰🥰
Aha 100Lazimsa al tütun zulasi yaptim idare eder beni 🤣
Rolu diger abimiz yapiyor diye öyle olur sandim 😄Batu ne zaman öyle bir şey yaptım ben rollerde küfürleştiğim ban yediğim adama bile para attım amq 🤣🤣🤣
Yok 100 u verecen ondan sonra yime takio ddecem bosa mi yoruldum zarara ugraazsak rahat etmez icim 🤣Aha 100
Lira cebimde kaldı amq adamsın sinooooo 🎈♥♥🤣🤣🤣🤣
Düşün yani sen rol kazanıyorsun dağıtım yapıyorsun Beşiktaş'ın sigarası yok tasasini senin ödül verdiğin bir arkadaş taşıyorBencede üzül biraz ... Bu hareketi bana bu foeumda sadece bir kişi yaptı hiç tanımam selam dahi vernedigim @Muhammets10 diye bir arkadaş kendisine senin konunda kazandigi bir ödülü Beşiktaş'a at sigara alsın dedi![]()
Bunu bende yaptım abi hemde 2 kere hakkımı Ferhat abiye saldım diyip biri Enes’te diğerini hatırlamıyorum ricaaaaa ve tesüüüffff ederim 😅😅Bencede üzül biraz ... Bu hareketi bana bu foeumda sadece bir kişi yaptı hiç tanımam selam dahi vernedigim @Muhammets10 diye bir arkadaş kendisine senin konunda kazandigi bir ödülü Beşiktaş'a at sigara alsın dedi![]()
Ön yargı iyi değildirRolu diger abimiz yapiyor diye öyle olur sandim 😄
Evet bunu iyi biliyorum lakin seni hero denen ariadasn konuda ne kdr destekledigmi hatirladn mı 🥰😘Bencede üzül biraz ... Bu hareketi bana bu foeumda sadece bir kişi yaptı hiç tanımam selam dahi vernedigim @Muhammets10 diye bir arkadaş kendisine senin konunda kazandigi bir ödülü Beşiktaş'a at sigara alsın dedi![]()
Onu hatirladim dost eyvallahEvet bunu iyi biliyorum lakin seni hero denen ariadasn konuda ne kdr destekledigmi hatirladn mı 🥰😘
Haklisin abi ama forumda hep öyle oluyordu diye tanımadan yargı koydum affolaÖn yargı iyi değildir![]()
Iban mi atiyoruz reisBunu bende yaptım abi hemde 2 kere hakkımı Ferhat abiye saldım diyip biri Enes’te diğerini hatırlamıyorum ricaaaaa ve tesüüüffff ederim 😅😅