- 10,818
- 4,973
- 113
30
Söyledim 🤣🤣Paso serbest oluyor 40
Çıkar ilk turdan lose tertemiz
Gerek te yokmuş yanlış tercih ettik keşke Cyper girseydim ya sinir oldukEnbette mac yok takip edemedik
Ne çabuk biraz demlenseydi
Yattı kanka yattı morallerimiz de yattı
Hic deme sure azakiyor artiyir sayi azaliyor artiyorGerek te yokmuş yanlış tercih ettik keşke Cyper girseydim ya sinir olduk
Sağlık olsun yapacak bir şey yok 30,5 gördüm 2,02 alamadım bir anda 34,5 olunca kalan 3 dk ya aldanıp alt aldıkGecmis olsun
Bu qralar kimsede sans yok yapacak birsey yokSağlık olsun yapacak bir şey yok 30,5 gördüm 2,02 alamadım bir anda 34,5 olunca kalan 3 dk ya aldanıp alt aldık
😁😁 Bro şimdi demiyorum zaten hiç böyle bişey yapmadım nerde nasil yapılır bilmiyorum öğrenmeye çalışıyorum sütten kesilmeden sat desende satmam zaten3 ay olmadan kedi annesinden ayrılmaz dogurmadan daha satman ii olmadı
Kral onları cok saglıklı olması lazım o yuzden ii bakım lazım satman için anneyi ii beslemen lazım emzirme döneminde petşoplar alıyo cıns kedileri genelde😁😁 Bro şimdi demiyorum zaten hiç böyle bişey yapmadım nerde nasil yapılır bilmiyorum öğrenmeye çalışıyorum sütten kesilmeden sat desende satmam zaten