- 20,733
- 12,511
- 113
Köyümüze yolladı bizi kasa 0 arkadaşlar cümleten iyi geceler100 dazling cash egt oyna 10 kati yap cek 10 betten farm yap kanka pragmatic harbi cop
Köyümüze yolladı bizi kasa 0 arkadaşlar cümleten iyi geceler100 dazling cash egt oyna 10 kati yap cek 10 betten farm yap kanka pragmatic harbi cop
Kankam geçmiş olsunKöyümüze yolladı bizi kasa 0 arkadaşlar cümleten iyi geceler
Sağlık olsun denedikKankam geçmiş olsun
Puahhah bende az önce sifirlandim bi kere verse direk 2k 3k veriyor zaten kasa çok olsa biraz daha rahat katlardin kanka kasa az oldumu kazanc çok zor şansın baya olması lazımKöyümüze yolladı bizi kasa 0 arkadaşlar cümleten iyi geceler
gecms olsnSağlık olsun denedik
2-3 k almak için 2-3 k ile mi başlayacağız 442 di işte denedik 10 betten kanka yemedi sağlık olsunPuahhah bende az önce sifirlandim bi kere verse direk 2k 3k veriyor zaten kasa çok olsa biraz daha rahat katlardin kanka kasa az oldumu kazanc çok zor şansın baya olması lazım
Geçmiş olsun dede satın dedim@Daimon burası lose kilit
Görmedim meto helal et gardaşım görsem alırdımGeçmiş olsun dede satın dedim
Valla sansin olsa o paraya da bi guzel ekran gelse yine kasan çok iyi duruma gelirdi de hangi siteden oynadın kanka2-3 k almak için 2-3 k ile mi başlayacağız 442 di işte denedik 10 betten kanka yemedi sağlık olsun
VbetValla sansin olsa o paraya da bi guzel ekran gelse yine kasan çok iyi duruma gelirdi de hangi siteden oynadın kanka
Bu saate gates 1000 açıktırEvet arkadaşlar öneri
Farm yapacağız başarılı olursak canlı bahse geçeriz yada çekim yapıp dağıtım yaparız BOL ŞANS
Enbet çok iyi veriyor o oyunda vbet slotlar iyi değil kanka sağlık olsun başka sefere artik
Helal olsun senin 💸Görmedim meto helal et gardaşım görsem alırdım
Dün alamadık senden bol şans dostEvet arkadaşlar öneri
Farm yapacağız başarılı olursak canlı bahse geçeriz yada çekim yapıp dağıtım yaparız BOL ŞANS
Geçmiş olsun reis 🔐@Daimon burası lose kilit