- 5,093
- 2,166
- 113
Benim hakkımda doğru konuş seni bir kere görmemezlikten gelirim olayı farklı yere taşımama sebep olmaBu gereksizin biri. Buna kuruş atmayın çöpe at daha iyi
@Shellac reis şunu bi uyarın harbi tahrik ediyor
Benim hakkımda doğru konuş seni bir kere görmemezlikten gelirim olayı farklı yere taşımama sebep olmaBu gereksizin biri. Buna kuruş atmayın çöpe at daha iyi
Ödül alıp hakaret eden gereksiz boş bir insanOlay ne dost
Seni gördüğüm yerde ödül almani engellicem.Benim hakkımda doğru konuş seni bir kere görmemezlikten gelirim olayı farklı yere taşımama sebep olma
Kardeşim sen manyadın mı ne yapıyorsun açılan roller hep Enes sayesinde aynı şeyi yapıyorsun şuanda ??Benim hakkımda doğru konuş seni bir kere görmemezlikten gelirim olayı farklı yere taşımama sebep olma
Elinden geleni ardına koyma ama arkana koyabilirsin 🫡Seni gördüğüm yerde ödül almani engellicem.
Kardeşim ben adama laf attım mı ?Kardeşim sen manyadın mı ne yapıyorsun açılan roller hep Enes sayesinde aynı şeyi yapıyorsun şuanda ??
Tunca konuyu terkt et biladerm hemenElinden geleni ardına koyma ama arkana koyabilirsin 🫡
Mülayime mi şaka gibi olay desene sen de bu şekil şeylere dayanamıyorsun bilirim aynı ben ama daha ban yemedimMülayime laf etti roll açmadığı için benimle küfürleşti banlandık 2 mizde dost
Tamamdır dost not alındıÖdül alıp hakaret eden gereksiz boş bir insan
Konuyu terk et hakaret etmek nedir..Elinden geleni ardına koyma ama arkana koyabilirsin 🫡
Bir tane açtığın roll yok be kardeşimBenim hakkımda doğru konuş seni bir kere görmemezlikten gelirim olayı farklı yere taşımama sebep olma
Bu adamı görün işte para attığınız adam bu. Buna kim para atarsa uyarın atmasınElinden geleni ardına koyma ama arkana koyabilirsin 🫡
Dost liseli ergenmisin bu nasıl bi konuşma tarzıElinden geleni ardına koyma ama arkana koyabilirsin 🫡
Kardeşim ben herkes gibi rool takip ediyorum adam gelip sarmaya kalkıyor bana görmemezlikten daha ne kadar geleyimTunca konuyu terkt et biladerm hemen