- 21,125
- 12,624
- 113
Cyper limit yoksa üste vurucam kasayı roll bitecek bekliyorum sonuç arkadaşlar
Seni tenhada kıstıracagim kurtaran hahahhaha ssshdjdjdjdjdjLa meto taktın sende bana 🤣🤣🤣
Bol şansCyper limit yoksa üste vurucam kasayı roll bitecek bekliyorum sonuç arkadaşlar
reis aceleye gerek varmı kiCyper limit yoksa üste vurucam kasayı roll bitecek bekliyorum sonuç arkadaşlar
Acele etme,,ağar ağar takıl işte,,hata yapmazsınCyper limit yoksa üste vurucam kasayı roll bitecek bekliyorum sonuç arkadaşlar
Ne dediysek oooBelli olmaz top yuvarlak
Cyber pişmanlıktır yapma yanarizCyper limit yoksa üste vurucam kasayı roll bitecek bekliyorum sonuç arkadaşlar
Totoşlar benim parayı beklettiler kaçırdık limiti yeminle be sıskdkdkf34 saniye kala mola mi alinir
Oynadığım 15 bahsin 13 ü geldi şuana kadar kanka ama 🤣🤣Cyber pişmanlıktır yapma yanariz
Bı tek bana oluyor saniyodum 6 dk 35 atıp ben oynayınca 57 yi gecmiyorlar sjsjdjCeyberden nefret edıyorum sankı ben oynayınca duruyorlar hiç şaşmaz ama gelıp gıdıp de oynarım akıllanmam
bültene baksak bültende leşOynadığım 15 bahsin 13 ü geldi şuana kadar kanka ama 🤣🤣
Bizdeki şansa o 2 lik maça denk geliriz kirve 😅Oynadığım 15 bahsin 13 ü geldi şuana kadar kanka ama 🤣🤣