- 10,069
- 3,799
- 113
İnşallah bende öyle düşünüyorum yada telefonu fırlattıGelmediğine göre iyi yerlere gidiyor![]()
İnşallah bende öyle düşünüyorum yada telefonu fırlattıGelmediğine göre iyi yerlere gidiyor![]()
Bence şuan x atsın diye sövüyorGelmediğine göre iyi yerlere gidiyor![]()
🤭🤭🤭🤭37 ödedi
Arkadaşlar denedik olmadı herkesin zamanına sağlık başka zaman görüşmek üzere olmadığğğğ bu arada @gmetin önereceğin oyuna koyam skdkdmdm
Her zaman ki son s..... A..... S..... Dede o.... C..... 😂İnşallah bende öyle düşünüyorum yada telefonu fırlattı
37 yi 2 TL den farmla bariAynen gitti
Sksmdmd
Her an herşey olabilir evet37 yi 2 TL den farmla bari
Mücadeleye devam he 😂37 yi 2 TL den farmla bari
Durmak yokMücadeleye devam he 😂
Benim dediklerimden dahi gelmiyorsa pragmatik sexe geçti bu aralar girilmez booming sağlayıcısı var yeni keşfettim farmdan çok iyi kazandırıyor
Aklından bi maç tut gelecek mi diye takip et durUlan kumar krizim tuttu elin ayağım titriyor şerefsizim gözüm seyirmeye başladı hiç iyi değilim 🤣🤣🤣🤣
Açtım biraz demo dede oynadım. Yine vermedi pezevenkAklından bi maç tut gelecek mi diye takip et dur![]()
Sweet baklavayı hiçbir oyun geçemez Master joker bile bu oyundan iyiCiddi ciddi slottan kazanan var mı ya vallahi çocukluktan beri kumarbazım ama slotu hayatta oynamam boş iş slot. Biride Saray rüyası demiş adamın parasında gözün mü var Saray rüyası oyunlardaki en leş oyun
baklava garip oyun oradan ödeme alan yalan söylüyordur diye yazmışlığım var da kasa düşükken yüksek betten oyuna alıyor sanki o zaman kurtarıcı oluyorSweet baklavayı hiçbir oyun geçemez Master joker bile bu oyundan iyi![]()
Gece uyandım bakındım öyle laCio yatmadın mı be uyku mu tutmadı
Geçmiş olsun reis.. 🔐