- 42,557
- 11,701
- 113
Baslasin
Bol şansBaşarırsak karın net yüzde 50 si kaç para ise takip edenler arasında dağıtılacak 2. Adım gelmesi durumunda istişare ederiz takip eden kişi sayısına göre dostlar..
Bol sanslarBaşarırsak karın net yüzde 50 si kaç para ise takip edenler arasında dağıtılacak 2. Adım gelmesi durumunda istişare ederiz takip eden kişi sayısına göre dostlar..
Hastaneye gidecekmiş 100 lira diyoAynı kişi mi lâ acaba banada yazdı
Allah razı olsun KAŞE İMZA TC KİMLİK NOKonu net 3 adım 10x250tl dağıtım kapandı takip eden sonuna kadar benim belirleyeceğim bir kişi liste düzenler başarırsak arkadaşlar kimse darılmasın gücenmesin.
Aynı evetHastaneye gidecekmiş 100 lira diyo
İnşallah başarılı oluruz nasip ke ☺☺Konu net 3 adım 10x250tl dağıtım kapandı takip eden sonuna kadar benim belirleyeceğim bir kişi liste düzenler başarırsak arkadaşlar kimse darılmasın gücenmesin.
Başar dost gerisi kolayKonu net 3 adım 10x250tl dağıtım kapandı takip eden sonuna kadar benim belirleyeceğim bir kişi liste düzenler başarırsak arkadaşlar kimse darılmasın gücenmesin.
Liste için haziriz hghfKonu net 3 adım 10x250tl dağıtım kapandı takip eden sonuna kadar benim belirleyeceğim bir kişi liste düzenler başarırsak arkadaşlar kimse darılmasın gücenmesin.
Hahaha 😂😂haydi başla saymaya başlamak istiyorum artık 3lükleri seri seri![]()