http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin fearjr1992 | Günün Tahminleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,254
3,809
113
Partizan en az 5 fark mesela -4.5

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,837
10,727
113
@Shellac mesajları oku benım bır kısıye bir lafım yok hem benım mesajıma kendınce ahlaksız ahlaksız yazıyor sonra ben cevap verınce salca oluyon diyip size sikayet ediyor bunun amaci beni banlatmak ilgilenir mısınız

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,260
19,164
113
Senin özelinde demedim. Forumda gsnin maçı olduğu konuya girsene bi ohooo adam neler diyor sanki gs hiç pozisyon alamamış bedava penaltı kazanmış öyle yenmiş. Adama gsnin Liverpool’dan daha çok net pozisyonu vardı diyorum hala aynı sazı çalıyor
Boş adama laf anlatmaya değmez dostum boşver önemli olan seviyeli tartısabılıosak o yeterli bize

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,260
19,164
113
@Shellac mesajları oku benım bır kısıye bir lafım yok hem benım mesajıma kendınce ahlaksız ahlaksız yazıyor sonra ben cevap verınce salca oluyon diyip size sikayet ediyor bunun amaci beni banlatmak ilgilenir mısınız
Sen kıme ahlaksız dıyon lan bebe bak benim canımı sıkma aksam aksam
Yazma daha sabrımı taşırma

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,837
10,727
113
Sen kıme ahlaksız dıyon lan bebe bak benim canımı sıkma aksam aksam
Yazma daha sabrımı taşırma
sana sadece gülüyorum 😹 fanımsın galiba durmadan etiket attıgına göre. benım sen gibilerle tartışıp ban yiyecek vaktim yok sen bu şekilde devam et bır daha benı etıketleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...