- 17,260
- 19,164
- 113
Büyüğüne birader diyen adama zaten birşey anlatmaya değmez cevap yazma dahayaw birader sen benım mesajımı alıntılayıp boş konuşmaya utanmıyon mu kaç yaşında adamsın cumlelere bak hala yazıyorsun yazma bana mesaj birdaha
Büyüğüne birader diyen adama zaten birşey anlatmaya değmez cevap yazma dahayaw birader sen benım mesajımı alıntılayıp boş konuşmaya utanmıyon mu kaç yaşında adamsın cumlelere bak hala yazıyorsun yazma bana mesaj birdaha
Boş adama laf anlatmaya değmez dostum boşver önemli olan seviyeli tartısabılıosak o yeterli bizeSenin özelinde demedim. Forumda gsnin maçı olduğu konuya girsene bi ohooo adam neler diyor sanki gs hiç pozisyon alamamış bedava penaltı kazanmış öyle yenmiş. Adama gsnin Liverpool’dan daha çok net pozisyonu vardı diyorum hala aynı sazı çalıyor
Sen kıme ahlaksız dıyon lan bebe bak benim canımı sıkma aksam aksam@Shellac mesajları oku benım bır kısıye bir lafım yok hem benım mesajıma kendınce ahlaksız ahlaksız yazıyor sonra ben cevap verınce salca oluyon diyip size sikayet ediyor bunun amaci beni banlatmak ilgilenir mısınız
sana sadece gülüyorum 😹 fanımsın galiba durmadan etiket attıgına göre. benım sen gibilerle tartışıp ban yiyecek vaktim yok sen bu şekilde devam et bır daha benı etıketlemeSen kıme ahlaksız dıyon lan bebe bak benim canımı sıkma aksam aksam
Yazma daha sabrımı taşırma
%1000 fixed match geliyor 5.5 üst dedik dakka 40 0-0 maç puahahahah 🤣🤣Beyler gerek yok yapmayın