- 15,018
- 15,698
- 113
Allah ıslah etsin bu pp ne böyle kankaSen bundan sonra böyle takıl roll açma bu şekil iyi geldi sana
Allah ıslah etsin bu pp ne böyle kankaSen bundan sonra böyle takıl roll açma bu şekil iyi geldi sana
O ne knk bilgisayar ekranimi koymuş yaAllah ıslah etsin bu pp ne böyle kanka
Yatırmak istediğiniz yöntem aktif değil dadannnnn sndmmdAllah ıslah etsin bu pp ne böyle kanka
Salaktan arka planda topluyorsun sende tabi keyifler yerinde kankamYatırmak istediğiniz yöntem aktif değil dadannnnn sndmmd
Günaydın kanka ama bence sadece sana gün aymiş bize karanlık 😂😂@Barrios günaydın kanka
İşteyizdik pıraşkamız kaydı bu gün uyumucam hesabımdaki çok haneli rakamı batırmamak için atm leri dolaşmayı düşünüyorum şimdi sjdjdndndGünaydın kanka ama bence sadece sana gün aymiş bize karanlık 😂😂
Kac k knkİşteyizdik pıraşkamız kaydı bu gün uyumucam hesabımdaki çok haneli rakamı batırmamak için atm leri dolaşmayı düşünüyorum şimdi sjdjdndnd
Vay helal olsun parayı buldu demekDun gece kardeşimiz metin dm atmış gecenin bilmem kaçında rol açtırmak için. Uyumuşum diye bu tarihe geçecek anı kaçırdım, hala onun gerginliği var üzerimde
Bu yazının içinde ilgilimi çeken tek şey çok haneli olan rakam😂İşteyizdik pıraşkamız kaydı bu gün uyumucam hesabımdaki çok haneli rakamı batırmamak için atm leri dolaşmayı düşünüyorum şimdi sjdjdndnd
Kaçırdığın 300 lira nereden bildiğimi sorma biz 4 kazanıp 3500 dağıtıyoruz adamlar 15-20 çekip 300 atıyor inanılmazzzz 🤣🤣🤣🤣😅Dun gece kardeşimiz metin dm atmış gecenin bilmem kaçında rol açtırmak için. Uyumuşum diye bu tarihe geçecek anı kaçırdım, hala onun gerginliği var üzerimde
Ah keriz kankam ah😂😂Kaçırdığın 300 lira nereden bildiğimi sorma biz 4 kazanıp 3500 dağıtıyoruz adamlar 15-20 çekip 300 atıyor inanılmazzzz 🤣🤣🤣🤣😅
Dm düş bana sevişelim. 😎Ah keriz kankam ah😂😂
Atildi
Bi rol yap eselim knkAtildi
Editör riskli site parani yok eder iyi düşün@fearjr1992 bi roll de ben patlatayım mi dost 1k yapıp sonra editörbete atıp askidaki 1 k yi çekmem lazım bunlar nasıl gerçeklesicek bilmiyorum bi yerden başlamam lazım 😅
Dolandırıcı askıda 4500 vardı 4500 yatırdım 18900 yaptım hesabı banladılar.@fearjr1992 bi roll de ben patlatayım mi dost 1k yapıp sonra editörbete atıp askidaki 1 k yi çekmem lazım bunlar nasıl gerçeklesicek bilmiyorum bi yerden başlamam lazım 😅
TebriklerEkli dosyayı görüntüle 851394
Buda kazanç görselidir.