Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol FB - GS Baronlar Yine Devredeydi!

yerim26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
253
55
28
Kırmızı oynayacaktim guvenemedim istatistik yine bozmadı 2 senedir top degil kavga seyrettiriyolar

kaan990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,420
304
83
son zamanlarda avrupada bu yüzden patlıyoruz zaten alışmışlar türkiye liginde talimata kendi düzenlerine dışarı çıkıyorlar elin oğlu acımıyor acımaz tabii

kaan990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,420
304
83
konudan bağımsız mesajı 1kya tamamlamaya çalışıyorum şu son harften kelime türetme oyunu başlatabilecek var mı

kaan990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,420
304
83
orada karşılılta verseniz mesaj kassam

Torredoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
337
176
43
bende bunu diyorum alttan alttan gurcistandan kötü duruma düştük
Göndereceksin abi ben kendim galatasaraylıyım tamam ama art niyetli olanı karekteri bozuk olanı göndereceksin en başta spor bakanının lige el atması lazım bir kere onların gitmesi lazım. Fransada teknik direktör hakeme ciddi itiraz etti burun buruna geldi yapıştırdılar 8 ay men böyle olacak.

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,475
7,784
113
Kulisbet MK gol frebeti eklemiyor 200-300-200 yatırmışim tek seferde 500 yatırım gerekiyor diyorlar pu clar

MrRobot

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,595
641
113
Evet Göz Göre Yapılan Hataları Gördük İlk Yarı Sarı Kart Çıkmamasına Rağmen 2. Yarı Çıkan Kartlar Gerçekten Çok Şaibeliydi. Zaten Lig Olsun Kupa Olsun Kart Şikesi Son Maçlarda Artık Göz Göre Göre Yapılmaya Başlandı.

Özellikle 45+2'De Net Ofsayt Olan Gölün 2-3 Dakika İzlenip Gol Verilmesi Ayrı Bir Şey...

Skriniarın Pozisyonu Özellikle Varda İncelenmeliydi Ondada Bişey Göremedik...
Dostum ben baron hayırdır bi sıkıntı mı var

020401205.jpg