http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Fazlinho18 | 2- Kupon 7000 Misli

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Fazlinho18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
528
592
93
Allah kahretsin 2-0 oldu. bayern nefretimsim artık.

Fazlinho18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
528
592
93
Bayernli kuponu 1300 TL ye bozdurdum arkadaşlar 2-0 olunca. Şerefsizler kan doğradı. Gider şimdi kazanır. Ligin lk yarısındada 0-2 den 5-2 yenmiş. Ulan ben oynadım diye şuraya bak kahretsin ya. Trabzon üst olur da diğeri devam eder inşallah. Moralim bozuk

ronaldo44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,691
1,010
113
Bayernli kuponu 1300 TL ye bozdurdum arkadaşlar 2-0 olunca. Şerefsizler kan doğradı. Gider şimdi kazanır. Ligin lk yarısındada 0-2 den 5-2 yenmiş. Ulan ben oynadım diye şuraya bak kahretsin ya. Trabzon üst olur da diğeri devam eder inşallah. Moralim bozuk
sıkma canını bende son maçında moralimi cok bozdu bayern yine bi kombine yap yarına falan karısık acele etmeden

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Bu kadar paraya tekli canlıdan yavaş yavaş gitsen daga cok kazanırdin baskan mac onu çok maçta çok riskli ins gönlüne göre olur zarari kurtarirsin acele etme

goksell

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,128
452
83
bayern içine etti trabzon da 2 yi attı üst olursa öteki kupon da bi mac azalır bari

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Bide Bayern yense sampiyon zaten pandemi var gelir az ne kadar geç şampiyonluk Bayern için daha iyi bence o yüzden haftaya evinde şampiyon olmak daha çok işine yarar bir dünya o mac için sponsor bulunur