- 9,259
- 3,918
- 113
Merhaba dostlar bende gördüm bir yerde almadan hemen paylaşayım dedim
100 yap çek
100 yap çek
511 kişi var dost bize gelene kadar biter 😂Merhaba dostlar bende gördüm bir yerde almadan hemen paylaşayım dedim
100 yap çek
Beyler bu siteye sakın üye olmayın şakımMerhaba dostlar bende gördüm bir yerde almadan hemen paylaşayım dedim
100 yap çek
NedenBeyler bu siteye sakın üye olmayın şakım
100 numara var engellilerde dostum 😅Üye olduk bide ne yaw bu her yere üye olduk umarım sonu hüsran olmaz 😂😂
nedenBeyler bu siteye sakın üye olmayın şakım
Neden dostumBeyler bu siteye sakın üye olmayın şakım
Kardeşim geçenlerde bir arkadaşın parası kalmıştı çocuğu tehdit etmiş size Adanalılar site sahipleriNeden dostum
Anladım dostum eyvallahKardeşim geçenlerde bir arkadaşın parası kalmıştı çocuğu tehdit etmiş size Adanalılar site sahipleri
ss atmasan derdimki bu herif kesin sıradan çıkalım diye diyo ama ss attıysan bilemem doğrudur. gerçi kimi tehdit ederse etsinler adamlar ödeme yapmıcak olsa site açmaz herkese sırayla bonus eklemez
Kardeş ben attım beni bu saatten sonra bağlamazss atmasan derdimki bu herif kesin sıradan çıkalım diye diyo ama ss attıysan bilemem doğrudur. gerçi kimi tehdit ederse etsinler adamlar ödeme yapmıcak olsa site açmaz herkese sırayla bonus eklemez
özet: tehdit doğrudur ama ödemede yapar
Böyle sitelerde para yatırıp denemicen zaten denemeyle çekersin verirse verir😂ss atmasan derdimki bu herif kesin sıradan çıkalım diye diyo ama ss attıysan bilemem doğrudur. gerçi kimi tehdit ederse etsinler adamlar ödeme yapmıcak olsa site açmaz herkese sırayla bonus eklemez
Sen harbi kurtsun ne ara üye oldun ne ara sıraya girdin 😂ss atmasan derdimki bu herif kesin sıradan çıkalım diye diyo ama ss attıysan bilemem doğrudur. gerçi kimi tehdit ederse etsinler adamlar ödeme yapmıcak olsa site açmaz herkese sırayla bonus eklemez
sagol dost betnis in deneme bonusunu kaybettım bugun uzulmustum bu ıyı gelır ınsallah yine sırada agaç olmaya devamMerhaba dostlar bende gördüm bir yerde almadan hemen paylaşayım dedim
100 yap çek