- 2,956
- 1,500
- 113
Bitti
Sağlık olsun dostumTam 5 te bitti şaka gibi. Neyse olmadı
Bizim burda saat 9 akşam hocam ,abd de mi yaşıyorsunAkşam devam etcem simdilik kapanmasın akşam devam etcem burdan
Sağlık olsun dostTam 5 te bitti şaka gibi. Neyse olmadı
Lan velet seni rezil ederim şimdi aha bu konuda ama uğraşamam ban yemek istemiyorum yine Allah’ın gerizekalısı..Kardeşim adam minimum 400 bastırıyor diyor inatla adama barem falan söylüyorsun senden başka kamil mi var ona söyleyeyim
Sen kimsin de beni rezil edeceksin kardeşim adabınla konuş terbiyesizlik yapmaLan velet seni rezil ederim şimdi aha bu konuda ama uğraşamam ban yemek istemiyorum yine Allah’ın gerizekalısı..
S. Git embesil varlık durduk yere sataşıp sonra salak salak konuşma bana sümüklü velet seni..Sen kimsin de beni rezil edeceksin kardeşim adabınla konuş terbiyesizlik yapma
Çakkal, ibanı olduğu halde adamın ödülüne göz dikmiş mahlukatsın bana ne anlatıyorsun senLan velet seni rezil ederim şimdi aha bu konuda ama uğraşamam ban yemek istemiyorum yine Allah’ın gerizekalısı..
Sen sık canın sağolsun kankam problem yok 💔 ama böyle kendini bilmez kamiller uyuz ediyor yaSabah ben sıkarım canini suan akşam oldu kanka az daha sabret lütfen
Ulan salak herif bilmediğin konulara ne bulaşıyorsun ya Erhan yada Zeisy ile benim aramda sana bok yemek düşer hayırdır ???Çakkal, ibanı olduğu halde adamın ödülüne göz dikmiş mahlukatsın bana ne anlatıyorsun sen
Ödülüne göz diktiği adama da şimdi bunları söylüyorSen sık canın sağolsun kankam problem yok 💔 ama böyle kendini bilmez kamiller uyuz ediyor ya