http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fatih Terim'den Alanyaspor Maçı Yorumu ve TFF'ye Yabancı Kuralı Tepkisi!

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,923
113

Fatih Terim'in maç sonu açıklamaları şu şekilde:

Açıkçası skordan değil ama oyundan zevk aldım. Herkes de almıştır herhalde. Yediğimiz gollere bakıyorum. 43 ve 45... O dakikaya kadar herhangi bir gol pozisyonu vermedik. Gol pozisyonları da bulduk. 43'te sonra hiçbir şey yokken taçtan gol yedik. 1-1 yapacakken de 2-0 oldu. 'Futbolda her şey olur' diyoruz ama o topu sokacaksın. Dışarıdan biri gelse, desen ki 'Oyun 4-1' hayret eder. Galatasaray gibi bir takım taçtan gol yememeyi öğrenmeli... Son yediğimiz goller de uzatmalarda. Tabii ki bazı oyuncularımız çok yoruldu. Bu oyunun sonucu bu şekilde olmamalıydı ama yapacak bir şey yok.

"..Ama sayın Nihat Özdemir böyle açıklamayı tercih etti"

Sağ olsun! Federasyon yabancı kuralını yeni açıklamış. Herkes biliyordu! Bunun algısı yapılmıştı zaten 3-5 ay önce. TFF bir karar alırken orada eğitim ve gelişim departmanı var, onlara sormuşlardır herhalde! Ama sayın Nihat Özdemir böyle açıklamayı tercih etti.

"İyi ve kötü oyuncu diye ayırmak lazım"

Dünyanın hiçbir yerinde yasaklarla, pardon kısıtlamalarla hiçbir gelişim olmamıştır. Biz uyacağız tabii ki ama problemin nerede olduğunu bulmamız lazım. Oyuncuyu yerli ve yabancı diye ayıramazsınız. İyi ve kötü oyuncu diye ayırmak lazım.

"Geçen sene gelse bu kural Ozan'ı satamayacaktık"

Türkiye'de stoper yoktu, şimdi dünyanın en iyi takımlarında oynuyorlar. Geçen sene bu kural gelseydi biz Ozan'ı (Kabak) satamıyorduk. Bir de 3 milyon (euro) 3 seneden verecektik.

"Hükmen mağlubiyetlere hazır olun"

8 yabancı... Hazır olun hükmen mağlubiyetlere... Bunları gördük... 6+2, 4+5... Dünya şampiyonları olan ülkelere bakın, daha çok Avrupa ülkeleri... Hepsinde serbest...

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
gorduk yabancilarida 30 dan sonra gelipmilyonlari aliyorlar kosmuyorlar sut cekmiyorlar kanser ediyorlar en azindan turk gencler oynasin 2 3 atak izleyelim gol olsun olmasin ama zevk alalim aga vallah belerus ligini kesfettim pandemi de butun liglerden zevkli aga adamlqr gol kaciriyor sut atiyor gol atiyor ama zevk veriyor en azindan 90 daoikada bir haz aliyorum ama ispanya italya ingiltere fransa tuekiye portekiz bu nedir ya 3 atak 20 geri pas 3 atak 20 geri pas kontraya cikiyor taiim bie anda bi bakmisin biri en geriye pas atmis top kalexide vallah acsinlar izlesinler azixik dandik lig dedikleri ligler daha zevkli

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,153
84,636
113
Daha kaliteli lig olmalıyız gençlerimize daha çok şans vermeliyiz

gorduk yabancilarida 30 dan sonra gelipmilyonlari aliyorlar kosmuyorlar sut cekmiyorlar kanser ediyorlar en azindan turk gencler oynasin 2 3 atak izleyelim gol olsun olmasin ama zevk alalim aga vallah belerus ligini kesfettim pandemi de butun liglerden zevkli aga adamlqr gol kaciriyor sut atiyor gol atiyor ama zevk veriyor en azindan 90 daoikada bir haz aliyorum ama ispanya italya ingiltere fransa tuekiye portekiz bu nedir ya 3 atak 20 geri pas 3 atak 20 geri pas kontraya cikiyor taiim bie anda bi bakmisin biri en geriye pas atmis top kalexide vallah acsinlar izlesinler azixik dandik lig dedikleri ligler daha zevkli

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,466
25,820
113
bizim lig için ne yaparlarsa yapsınlar hiç bi halt olmaz

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
kanka bende cok top oynadim bixim ulkede herkes messi ronaldo alt yapilari bi gor 2 wohbet edemesin herk3s kasinti sanki messi ile oynuyor bunlari yenmemiz lazim ve ne oluesa olsun savasmalaribi ogretmeliyiz biri dokununca yerde 1 saat yatiyorla4
bizim lig için ne yaparlarsa yapsınlar hiç bi halt olmaz

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,923
113
Ne varsa altyapı da var yabancılara verdiğimiz paranın yarısını altyapıya verilse çok daha başarılı oluruz diye düşünüyorum

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,985
1,061
113
nasıl bir federasyon ki yabancı kenarda otursun, siz milyon euro - dolar ödeyin diye bir sistem getiriyor .takımlar zaten batmış sayıyı illa azaltacaksan oynayacak oyuncu kadar sınır koy olsun bitsin

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
133,123
180,709
113
nasıl bir federasyon ki yabancı kenarda otursun, siz milyon euro - dolar ödeyin diye bir sistem getiriyor .takımlar zaten batmış sayıyı illa azaltacaksan oynayacak oyuncu kadar sınır koy olsun bitsin
hep sistem yanlış doğrusu ne zaman gelecek bakalım o_O