- 1,128
- 341
- 83
konuyu 2 haziranda açmışım. 1 ayda 5-6 lira koydu 0.81 usdt idi o gün. dolarla beraber arttı. 3. ayında 7 liradan 18 liraya ulaşmıştı
konuyu 2 haziranda açmışım. 1 ayda 5-6 lira koydu 0.81 usdt idi o gün. dolarla beraber arttı. 3. ayında 7 liradan 18 liraya ulaşmıştı
Millet 3-4 tl den alim satim yaptikonuyu 2 haziranda açmışım. 1 ayda 5-6 lira koydu 0.81 usdt idi o gün. dolarla beraber arttı. 3. ayında 7 liradan 18 liraya ulaşmıştı
Kilit kalktığında sağlam bı düşecek o kesin ama ilerisi ne olur bilmemkonuyu 2 haziranda açmışım. 1 ayda 5-6 lira koydu 0.81 usdt idi o gün. dolarla beraber arttı. 3. ayında 7 liradan 18 liraya ulaşmıştı
Bu forumda 2 TL'den sattı herkez benm jeton sonrasan düştüMillet 3-4 tl den alim satim yaptiBiraz alabilsek iyiydi.
Belli olmaz. Belki dusmesin diye bozumdan once sitelere yatirmayi acarlarKilit kalktığında sağlam bı düşecek o kesin ama ilerisi ne olur bilmem
O birşey ifad etmor kiBelli olmaz. Belki dusmesin diye bozumdan once sitelere yatirmayi acarlar![]()
Kanka 25 ftn var bende doğrumu ne kadar yapıyor18 liraya dayandı. 10 gün önce 16 liraydı
Fastax hesabına gir aşşa doğru in görürsün üstadNasıl bakıyoruz kaç ftn var diye söylermisiniz
O kodları geldiği zaman girecektin. Hata etmişsin girmeyerek. Ben o kodları girerek 500 e yakın xftn aldımSöyleyebilecek olan varmı e postama eskiden günde 5 10 kod geliyordu ftn ile ilgili ama
Silmedim ama duruyor kodlar süresi geçmişmidir kiFastex sitesine gir bilgilerinle görürsün . Tabi o gelen kodları girdii isen benim gibi salaklık edip sildiysen yak bir sigara eşlik et bana