Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Fashionbet Deneme Bonusu

light

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,461
845
113
Yanlışın var öyle saçma şey mi olur
Üste de bir kaç kişiye aynı şey dendi bende ondan sonra sordum ayni şeyi bana da dedi 2500 yatırıp 2500 çekiyorsun üstü siliniyor dedi amaç site de ki çekim hızını denemekmis

akl1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
739
158
43
Hiç bir mantığı yok defalarca sordum yatırıdğını çekiyorsun tek kuruş fazla yok kalan malan yok siliniyor resmen dalga geçiyorlar ama imtikamı almak için 250 yatırdım yerse spin sakladım

light

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,461
845
113
Hiç bir mantığı yok defalarca sordum yatırıdğını çekiyorsun tek kuruş fazla yok kalan malan yok siliniyor resmen dalga geçiyorlar ama imtikamı almak için 250 yatırdım yerse spin sakladım
Aynen öyle direk yatirdigin kadar çekiyorsun gerisi siliniyor

Hsynrs06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,154
281
83
beyler bu kadar sacma bsy olmazki bi konusup geliyorum hic bi mantigi olmaz ozaman

Hsynrs06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,154
281
83
2019 dan beri bu sektordeyim hayatimda bu kadar rezil bonus ne gordum ne duydum
cevaba bakin

Burada asıl amaç, size sitemizi deneyimleme fırsatı sunmaktır. Yatırım ve çekim işlemlerini gerçekleştirerek hem platformumuzun güvenilirliğini hem de işlem hızını görebilirsiniz. Böylece, risk almadan bonus kazanarak sitemizi test etme şansı yakalıyor ve aynı zamanda yatırım süreçlerini deneyimlemiş oluyorsunuz.

westboys

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23
3
3
Saçmalık bonusun amacı kazanmaktır ben zaten yatırdığımı çektikten sonra negerek var boş iş

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,296
1,398
113
Oğlum Allah çarpsın hayatımda gördüğüm en kötü bonus neden linçlemiyorsunuz bu siteyi 2500 yatır 2500 çek diyor yani kendi paranı yatır kendi paranı çek diyor ulan bu olayın mantığı ne

xxbekoxx48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
102
18
18
olmayın üye , üye kasıyorlar bilginiz olsun bonusu ekledıler motor hatası verdı canlı destege yazdım kaldırdılar zaten kullanmıssınız felan dıyorlar :D aktıf bile edememiştim bonusu brolar