- 43,424
- 7,839
- 113
Beyler bi sakin olun
Yani,,,,Beyler bi sakin olun
Siz yanlış mı anlıyorsunuz ben mi yanlış yazıyorum acabaBelirsiz olan bişey yokki dost,,adam maç seçiyor oynuyor paylaşıyor,,kişisel olan sorun ve belirsizliklerimiz yorar insanı,,
Boşver,,konumuza odaklanalım kardeşim,,Siz yanlış mı anlıyorsunuz ben mi yanlış yazıyorum acaba
Ahmetim napiyosun gardaşımBeyler bi sakin olun
Geçmiş olsun ahmedimKnka, kardeşimi hastaneye götürmem lazım 2.adımı takip edemicem maalesef @Farukozturkjk19033
Sıkıntı yok dimi ahmetimKnka, kardeşimi hastaneye götürmem lazım 2.adımı takip edemicem maalesef @Farukozturkjk19033
Geçmiş olsun dost,,Allah kolaylık versinKnka, kardeşimi hastaneye götürmem lazım 2.adımı takip edemicem maalesef @Farukozturkjk19033
Geçmiş olsunKnka, kardeşimi hastaneye götürmem lazım 2.adımı takip edemicem maalesef @Farukozturkjk19033
Zorla tutmuyoruz kimseyi dostum@Farukozturkjk19033 dağıtım mi yoksa bir adım saha mi ona göre maç izlicem
Gardasim sakin kafayla hiç acele etmeZorla tutmuyoruz kimseyi dostum
Acele etmeye gerek,zaten kayıplarımız hepsii aceleden ve yanlış seçimlerden,,Zorla tutmuyoruz kimseyi dostum
Aynen,,Gardasim sakin kafayla hiç acele etme
Soru soruyoruz bilader her rolde böyle yapıyorsun. Etkinlik actigimizda 2-3 mesajin var diye extra ödül bile atmisligim var sana. Şu üslubuna bak ayıp. Parayi bulanın gtu kalkıyor demekkiZorla tutmuyoruz kimseyi dostum
İşine bak yav benim konumu takip etmeSoru soruyoruz bilader her rolde böyle yapıyorsun. Etkinlik actigimizda 2-3 mesajin var diye extra ödül bile atmisligim var sana. Şu üslubuna bak ayıp. Parayi bulanın gtu kalkıyor demekki
Boşver dost,takılma sen,,oyununa odaklan derim,,İşine bak yav benim konumu takip etme
Bolşanss,,Acele ettik