- 1,068
- 403
- 83
edit gol iptaloynadıysan sao attı
edit gol iptaloynadıysan sao attı
mls bugün durgunOynadım ama bu kg gelmeyecek gibi
iade ile çekim maks 250 dimiNeyse iade alırız yapcak bisey yok
takipçi tayfanın gözler yaşlı yine isyanlarda![]()
Saglık olsun kardesim şans işibegenıp gıdenlerree cıktı yıne burdakılere cıksa gam yemıcem
Biz bu hayata yaşamaya değil, yaşayanları izlemeye gelmişiz.begenıp gıdenlerree cıktı yıne burdakılere cıksa gam yemıcem
Rahat ol papara no atmislardir simdibegenıp gıdenlerree cıktı yıne burdakılere cıksa gam yemıcem
bolu beyi sen napıyosun dost ne var ne yokRahat ol papara no atmislardir simdi
Ne olsun gececiyiz her zaman ki gibibolu beyi sen napıyosun dost ne var ne yok
baştacısın adaşForum kurallari geregi begenenlerden yazdim mecbur. Takip edenler Allah razi olsun. Recep erhan rizeli blacksea gs aklimdaki 5 kisi. Yarin kupon yapicam gelirse direk 5 kisiye Çekiliș siz vericem
Reis kazandın ya bunu dusunmende yeter bosver sen işini gör amiş kadar oldukForum kurallari geregi begenenlerden yazdim mecbur. Takip edenler Allah razi olsun. Recep erhan rizeli blacksea gs aklimdaki 5 kisi. Yarin kupon yapicam gelirse direk 5 kisiye Çekiliș siz vericem
en azından o sıkıntıdan kurtuluyosun adaş aman geri vermede en azından her defasında bi ihtiyacını giderGonul ister hepinize vereyim ama inanin borc oduyorum kazandigim paranin hep 3 de 2 sini borca yatiriom
Borc kapatiyorsan ne mutlu sana devam kardesGonul ister hepinize vereyim ama inanin borc oduyorum kazandigim paranin hep 3 de 2 sini borca yatiriom