iftirafaruk içimden bi ses o parayı gece rahat bırakmayacaksın diyor ama hadi hayırlısı![]()
iftirafaruk içimden bi ses o parayı gece rahat bırakmayacaksın diyor ama hadi hayırlısı![]()
Belli olmaz bana bonanza beni çağırıyor gibi ama sankifaruk içimden bi ses o parayı gece rahat bırakmayacaksın diyor ama hadi hayırlısı![]()
Yok bunu bu arkadaş oynamış banada oyna dediReis Bu kazanan kponu Bi yerden falanmı aldın
Bi arkadaşYok bunu bu arkadaş oynamış banada oyna dedi
valla parayı kesın 0 larsın hııc bulasmaBelli olmaz bana bonanza beni çağırıyor gibi ama sanki![]()
Aynen ya ama sabah 9 a kadar ne yapsam baska siteye yatirim yapıp rolling mi denesekvalla parayı kesın 0 larsın hııc bulasma![]()
gerek yok Faruk bugunlukte oynama her gun canımız oynamak ıstıyo yarın yaparsın bırak kalsın 5.5 az mı o paraya gırdıgın an azaldıkca tribe gircen en az 2klık olursunAynen ya ama sabah 9 a kadar ne yapsam baska siteye yatirim yapıp rolling mi denesek
Bro o arkadastan alırsan birkez daha bizimlede paylas bea kponuYok bunu bu arkadaş oynamış banada oyna dedi
154 k yı hangi site ödeyecekmişBeyler 2 3 gün nce bir abimiz mutluluk mesajları atıyordu fruit partyden 154 k kazanmıştı saaat 04 suları gece saat 07 sabah kasa 0 o yüzden lütfen kendinize hakim olun dikkat edin
Grandpasha154 k yı hangi site ödeyecekmiş
sanırım 1xbet154 k yı hangi site ödeyecekmiş
Olur ama her zaman denk gelmezBro o arkadastan alırsan birkez daha bizimlede paylas bea kponu
O bile ödemez 154 k yısanırım 1xbet