- 42,718
- 12,609
- 113
reis bize gecenden kalma bi sözün vardı olmazmı bıseyler![]()
reis bize gecenden kalma bi sözün vardı olmazmı bıseyler![]()
Forum içi para alışverişi yasaktır bu tarz yorumlar hoş olmuyor sana son uyarım dostum tekrarlanırsa Banlanacaksın.reis bize gecenden kalma bi sözün vardı olmazmı bıseyler![]()
Ağanın eli tutulmaz traslama yapar belkıben o günden sonra denk gelemedim hiç o yüzden aga simdi gelmisken sorayım dedim![]()
🙏Forum içi para alışverişi yasaktır bu tarz yorumlar hoş olmuyor sana son uyarım dostum tekrarlanırsa Banlanacaksın.
sende haklısın reis özürDostum benim 4 binim gitti grandpashadan onu ne yapcaz![]()
ohoo o hesaplara girersek kumarda herkes içerde kimse kimseye 1 lira vermemesi lazımDostum benim 4 binim gitti grandpashadan onu ne yapcaz![]()
keşke 100 kazansakta 40 dağıtsak diyoz bizdeohoo o hesaplara girersek kumarda herkes içerde kimse kimseye 1 lira vermemesi lazım![]()
o 100 ü kazanana kdar sorsan herkes bonkorkeşke 100 kazansakta 40 dağıtsak diyoz bizde![]()
kanka bu çekiliş listesine girebilmen için 500 mesajın olması lazım dimio 100 ü kazanana kdar sorsan herkes bonkor![]()
gırsende bır sey olmuyor senede 1 kere cıkarkanka bu çekiliş listesine girebilmen için 500 mesajın olması lazım dimi
11 mesajı olan birine çıktı mesela listede 4 5 kişi var 500 mesaj altı @Shellac ?gırsende bır sey olmuyor senede 1 kere cıkar
dostum güzel insan sen yorumları okumuyor musun ?11 mesajı olan birine çıktı mesela listede 4 5 kişi var 500 mesaj altı @Shellac ?
görmedim onu niye kızıyon reis ben hepsinde var diye biliyorum
düşe kalka kendin öğren
yok kızmadım dost yanlış anlama bir anda öyle sorunca bende konu içinde yazınca onun için dile getirmek istedim iyi forumlargörmedim onu niye kızıyon reis ben hepsinde var diye biliyorum
Modum benim kuponu kazandı yaparsanyok kızmadım dost yanlış anlama bir anda öyle sorunca bende konu içinde yazınca onun için dile getirmek istedim iyi forumlar![]()
tekrar tebriklerModum benim kuponu kazandı yaparsan)
maclar sonuclanmadan önce paylasım yapman lazım FarukModum benim kuponu kazandı yaparsan)