- 989
- 1,372
- 93
başımızdakinin istekleri, bizleri yaratanın bizden istediklerinden çok daha fazla dost
Cidden forumda önemli insanlar var reis. Senin gibi harbiden işe yarayacak. Fikir alışverişinde bulunabilcek veya yardımcı olabilecek insanlar.. Hakaretsiz tartışsak sanki her şeyi çözebilicezCripto işi banka iş sıkıntısı olan yazabilir bankacılık kamu yönetimi bitirdim ben anne emekli bankacı sülalenin yarısı bankacı sıkıcı diye yapmadık kendi işimizi kuralım dedik pandemide battık borc falan olan oldu ama ben elimden geldigi kadar yardımcı olurum
işin kötü yani birde ne hikmetse ölmüyorlar ölümsüzlük büyüsümü yapmışlar anlamıyorumbaşımızdakinin istekleri, bizleri yaratanın bizden istediklerinden çok daha fazla dost
Dert yok tasa yok yedikleri önünde yemedikleri arkasında onlar yasamicakta kim yasicak kral🙂işin kötü yani birde ne hikmetse ölmüyorlar ölümsüzlük büyüsümü yapmışlar anlamıyorum
firavun,karun böyle hayat yaşamadı yemin ederim bunlardan önce girecekler cehenneme ama sorsan en büyük müslümanda bunlarDert yok tasa yok yedikleri önünde yemedikleri arkasında onlar yasamicakta kim yasicak kral🙂
Yav kardeşim asgari ücretli çalışan g.tüne don alamıyo çıkmış asgari ücretli deposunu 10 kez dolduruyo diyo,emekliler refah seviyesinin ilk kez bu kadar üstünde diyo 15 lira alıyo emekliler açlktan öldü ölecek 😁 iyiiden iyiye tşk geçiyo milletle ev kiraları 20.000 den başlıyo,sokağa bak bi tane gülen insan göremezsin, 7-8 yıl ekonomik kriz mi olur a.k. ülke tarihine bak hep ekonomik kriz oldu 6 ay bilemedin 1-1.5 seneye normale döndük,kasıtlı olarak yapıldığı kanaatindeyim cezaların da yoksullaştırma politikasınıdaÇoğunuz abim sayılırsınız forumda. Fakat bir şeyi farkettiniz mi? Son zamanlarda çok fazla çevremizde ceza yemeler başladı.. Sanal cüzdanlar (papara veya payfix vs..) , Havale işlemleri veya Kripto işlemler olsun. Yaklaşık 7-8 Yıldır bu forumdayım fakat son 1 senedir ilk defa bu kadar arttığını görüyorum bu tür dosyaların. Siyasette yapmak istemiyorum fakat bir birey olarak bunun sorumlusu nedir ? Kendimiz miyiz ? Yoksa bizi bu yollara iten faktörler mi ? Bir mühendis adayı olarak fikirlerinizi almak için bu konuyu açmak istedim. Cezalarla durduralabilir mi ? Veya Sadece gözdağı vermek için kurunun yanında yanan yaşlar mı bu dostlarımız ? (Siyasete yanaşmadan saygılı yorumlar çerçevesinde tartışalım mümkün olduğunca..)
Öylede deme bizde bunlardan 500 yıl önce girecekmisiz cennete. Aq bizide orda kendilerine villa yaptırmak için çalıştırır bunlarfiravun,karun böyle hayat yaşamadı yemin ederim bunlardan önce girecekler cehenneme ama sorsan en büyük müslümanda bunlar
Şaka değildi ama yinede sen bilirsin
Benim bi korkum yok kral sıkıntı yok bilgimi söylerim ben gelsin kim gelicekseŞaka değildi ama yinede sen bilirsin
Hata ettik uyardık kusura bakmaBenim bi korkum yok kral sıkıntı yok bilgimi söylerim ben gelsin kim gelicekse
Yok kral saol sözüm sana degil de hakaret aşalama anayasa aykırı bi durum yoksa herkes her konuda fikrini düşüncesini beyan edebilir bunun masak yada başka bi sey olması fikrini beyan etmene engel degildir başkasının özgürlük alanını ihlal etmedigin sürece fikir beyanı suc teşkil etmezHata ettik uyardık kusura bakma
Hata ettik uyardık kusura bakma
Bu yılın ilk 6 ayı için memurlarla birlikte yüzde 11.54 zam alan Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'ın maaşı yaklaşık 604 bin lira oldu.Beyler merak ettim en çok zorunuza giden ne abi bu milletvekillerinin aldıkları maaş o kadar kanıma dokunuyor ki namusuma ve anama küfür edilmiş gibi hissediyorum bir dönem seçilip ondan sonra seçilmez yada siyasete dönmezse emekli olabiliyor bu nasıl iş en son kaçtı bakmadım 600 vekilin yıllık maliyeti kat trilyonlar ediyor
Denk geldin mi bilmiyorum Çankırı üniversite rektörü 1 milyon 200 bin tl maaş aldığı ortaya çıkmıştı böyle bir şey yok şeref,namus ve ahlak olmayınca böyle oluyorBu yılın ilk 6 ayı için memurlarla birlikte yüzde 11.54 zam alan Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'ın maaşı yaklaşık 604 bin lira oldu.
Bende bunu görünce ana avrat dümdüz sövmüştüm
Yardımcılarıda 400-500 filan aliyormuş
Kardeş siteden direkt Türk criptoya çekmekle önce soğuk cüzdana sonra da Türk criptoya çekmek arasında ne fark var sonuçta kimden nasıl geldiğini tespit edemiyorlar siteden direkt Türk criptoya çekmenin zararı ne ki sitelerde de böyle diyor önce soğuk cüzdana çekin diye onun mantığı nedir tam olarakCripto işi banka iş sıkıntısı olan yazabilir bankacılık kamu yönetimi bitirdim ben anne emekli bankacı sülalenin yarısı bankacı sıkıcı diye yapmadık kendi işimizi kuralım dedik pandemide battık borc falan olan oldu ama ben elimden geldigi kadar yardımcı olurum
Adamlar 50-60 TL ye 400-500 gram et yemeği yiyor normal halkta o paraya tekelden anca su alabiliyorBeyler merak ettim en çok zorunuza giden ne abi bu milletvekillerinin aldıkları maaş o kadar kanıma dokunuyor ki namusuma ve anama küfür edilmiş gibi hissediyorum bir dönem seçilip ondan sonra seçilmez yada siyasete dönmezse emekli olabiliyor bu nasıl iş en son kaçtı bakmadım 600 vekilin yıllık maliyeti kat trilyonlar ediyor
Türk borsası kimden geldi diyor adres kime ait diyor siteye bunu sordugun zaman site bu bilgiyi vermez o parayı cekemezsin artı masak a gider borsa süpeli işlem diye yabancı borsa hesabına cekip atarsan türk borsa hesabına kimden geldi dedigi zaman hesap bana ait birikimim dersin hiç bi sıkıntı uaşamzsınKardeş siteden direkt Türk criptoya çekmekle önce soğuk cüzdana sonra da Türk criptoya çekmek arasında ne fark var sonuçta kimden nasıl geldiğini tespit edemiyorlar siteden direkt Türk criptoya çekmenin zararı ne ki sitelerde de böyle diyor önce soğuk cüzdana çekin diye onun mantığı nedir tam olarak
Tamam işte artık türk borsaları kimden geldigini bilmek zorunda artık kimden geldigi önemli degil olayı bitti masak rapor istiyo artık sen onu kanıtlayamazsan kimden geldigini borsa hesabını kapatır parayı ödemezTürk borsası kimden geldi diyor adres kime ait diyor siteye bunu sordugun zaman site bu bilgiyi vermez o parayı cekemezsin artı masak a gider borsa süpeli işlem diye yabancı borsa hesabına cekip atarsan türk borsa hesabına kimden geldi dedigi zaman hesap bana ait birikimim dersin hiç bi sıkıntı uaşamzsın