Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Faizde Para Hakkında

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
987
764
93
Şöyle bi soru sorucam misal veriyorum 3 MİLYON TL para var hoşgeldin faizi bitince falan aylık 75.000 getirisi oluyor.Diyelim her ay 75 alıyosun 40 binini geldiği gibi altına yatırıyosun 35 bini harcıyosun.Her ay köşeye 40 bin tl altın atmana rağmen paran yine çok hızlı bir şekilde çöp olur mu ?

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,193
12,543
113
Şöyle bi soru sorucam misal veriyorum 3 MİLYON TL para var hoşgeldin faizi bitince falan aylık 75.000 getirisi oluyor.Diyelim her ay 75 alıyosun 40 binini geldiği gibi altına yatırıyosun 35 bini harcıyosun.Her ay köşeye 40 bin tl altın atmana rağmen paran yine çok hızlı bir şekilde çöp olur mu ?
Erir dost gayri menkul harici paran kaybolur

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
987
764
93
Hangi taktiği yaparsan yap çöp yani ? öyle mi diyosunuz :D Gayrimenkul evet mantıklı oluyorda işte aylık getirisi düşük oluyor :D

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
987
764
93
Kisa vadede iyi bir kac ay
Kısa vadede altına gerek bile yok faiz kendi başına bile iyi bişey oluyor.Ama aylık 40 bin altına yatırsam yılda 500 BİN TL altın yatırımı oluyor.Altında enflasyondan daha iyi yükseliş sergilediği için aslında paranın pul olmasını %80 engeller diye düşünüyodum.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,530
9,412
113
Faiz bu devirde kısa vadede mantıklı iken uzun vadede hiç onermıyorum adamın donunu bıle bırakmazlar ben olsam arsa alırım o meblağa az öz ama garanti

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
987
764
93
Faiz bu devirde kısa vadede mantıklı iken uzun vadede hiç onermıyorum adamın donunu bıle bırakmazlar ben olsam arsa alırım o meblağa az öz ama garanti
Dediğin faizden gelen bütün parayı yersen çok mantıklı ama mesela faizden 80.000 alıyosan bunun yarısını direk altına yatırım yapsan donuna kadar yine alabilirler mi ? altın bukadar feci bir yükselişteyken ?

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,540
4,120
113
2 aydır dediğin sisteme döndüm ben
Altında sene boyu yüzde 50 kazandırıyor faizlerde
TL bazında faiz uzun vadede çok sıkıntı ama gelen faiz ile altın alırsan zarar etmez extra kar yaparın yalnız her ay bankayı değiştireceksin hoş geldin faizi alacaksın
Ben fuzuleve katıldım ayda 50 k ödüyorum faizden aldığım parayla
Varsın diyelim yüzde 15 zarar ettim ama altın ölene kadar durursa kenarıda sana ne faydası olacak? Birşeyler alıp kaliteli yaşamak varken gerek yok uzun vadede altın biriltirmeye

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
987
764
93
2 aydır dediğin sisteme döndüm ben
Altında sene boyu yüzde 50 kazandırıyor faizlerde
TL bazında faiz uzun vadede çok sıkıntı ama gelen faiz ile altın alırsan zarar etmez extra kar yaparın yalnız her ay bankayı değiştireceksin hoş geldin faizi alacaksın
Ben fuzuleve katıldım ayda 50 k ödüyorum faizden aldığım parayla
Varsın diyelim yüzde 15 zarar ettim ama altın ölene kadar durursa kenarıda sana ne faydası olacak? Birşeyler alıp kaliteli yaşamak varken gerek yok uzun vadede altın biriltirmeye
Hoşgeldin faizini kullanmak için bütün bankalar bitince neolacak :D

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,173
2,889
113
Faiz haram arkadaşlar cehennem de cayır cayır yanacaksınız :D

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,530
9,412
113
Dediğin faizden gelen bütün parayı yersen çok mantıklı ama mesela faizden 80.000 alıyosan bunun yarısını direk altına yatırım yapsan donuna kadar yine alabilirler mi ? altın bukadar feci bir yükselişteyken ?
Mantıklı gelmeye başladı 😂

tonjukuk11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
292
90
28
Peder beni öldürür her türlü, trilyon kazansam bile :))

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,046
1,771
113
Başkan en iyisi 3 milyona ev al aylık 25 binlira kiranı cebine koy en iyisi ev

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
846
293
63
3 en böl mesela 22 ki altın al döviz alma . 22 ki ihtiyacın varsa ye yoksa yeme. 22 k da hesapta bırak 3 mı nin üstüne eklensin. Dolar ani olarak 60 70 olmaz ise paran erimez

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,468
487
83
Hangi taktiği yaparsan yap çöp yani ? öyle mi diyosunuz :D Gayrimenkul evet mantıklı oluyorda işte aylık getirisi düşük oluyor :D
Hem kira alıyorsun hem evin değeri artıyor 3 milyona ev al 2 sene sonra bana 3 milyona ver 8 milyon istersin tabiki kira az olacak

semihx11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
403
183
43
para erir bugün alabildiğin hiçbirşeyi alamassın 5 ay bile faizde tutsan