- 10,235
- 6,707
- 113
Vara gıder de gerı gelır mıAtletico madrid 4.5 üst korner atar
Barcelona 2.5 üst gol olur ms 1
Hakem Vara gider
3 kupon
Hicbiri tutmazsa bu hafta aç kalacağız
Ekli dosyayı görüntüle 732410
Fazla tarlada gozun yok guzeşAtletico 4.5 korner atsın bana yeter
Dm kapalıydı actım maç sonuna kadar4.5 üst korner olursa 2 3 kişi dm yanar
Olacak olmama ihtimali %2 falanAtletico 4.5 üst korner olsun ben tarlayı değil gtü basarım imkanı yok olmaz çok zor %1 ihtimal falan
Ss aldım yazıyıAtletico 4.5 üst korner olsun ben tarlayı değil gtü basarım imkanı yok olmaz çok zor %1 ihtimal falan
Analizcimin yaptığı analizler sonucu o maçta atletico max gs kadar korner kullanır kesin sonuç almak istiyorsan orana göre oynamalısın çok rahat şekilde 4.5 alt korner olurOlacak olmama ihtimali %2 falan
Reıs beden ölçülerini solermısınAtletico 4.5 üst korner olsun ben tarlayı değil gtü basarım imkanı yok olmaz çok zor %1 ihtimal falan
Felxcim 4.5 alt korner olmaz iddia girelim senleAnalizcimin yaptığı analizler sonucu o maçta atletico max gs kadar korner kullanır kesin sonuç almak istiyorsan orana göre oynamalısın çok rahat şekilde 4.5 alt korner olur
Adam götü koydu iddaa mı kaldı ortadaFelxcim 4.5 alt korner olmaz iddia girelim senle
Atletico 5 korner atamaz Barcelona gibi bi takıma max 2 tane anca onda da lewandowski dani olmo yamal falan kırmızı kart görmesi lazımFelxcim 4.5 alt korner olmaz iddia girelim senle