- 21,507
- 14,850
- 113
Dostlar Facebook veya instaya girebiliyormsnz yoksa biri benim hesabamı girmeye calışıyor anlamadım geri atıyor hesapdan
Çöktü instagramDostlar Facebook veya instaya girebiliyormsnz yoksa biri benim hesabamı girmeye calışıyor anlamadım geri atıyor hesapdan
Yarım saattir bende senin düşündüğünü düşünüyorum giriş olmuyorDostlar Facebook veya instaya girebiliyormsnz yoksa biri benim hesabamı girmeye calışıyor anlamadım geri atıyor hesapdan
Ya bende diyorum face girmiyor dedim hacklendimi hesap yoksa Yusuf Yusuf attımÇöktü instagram
Aynen komple gitti agaYarım saattir bende senin düşündüğünü düşünüyorum giriş olmuyor
bendede ayni durum var giriyom bi hata olusdu diyor geri atiyorYa bende diyorum face girmiyor dedim hacklendimi hesap yoksa Yusuf Yusuf attım![]()
Düzelmedi hala demi dostbendede ayni durum var giriyom bi hata olusdu diyor geri atiyor
yok braDüzelmedi hala demi dost
suc bizde aga bos bos gezip kumar oynuyozDarısı betcoların başına o zaman... Bi kurtulaydık para kıyma makinası sitelerden
Bende girdi gene attı face insta nasıl bilmiyorumÇöktü valla
İnsta yok hala bende diyorum ulan evde fiber var nasıl yüklenmiyor.Bende girdi gene attı face insta nasıl bilmiyorum
Aynen öyle dostumsuc bizde aga bos bos gezip kumar oynuyoz